Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS SANDECJA Nowy Sącz BałtykGdyniaFan
SEZON 1 Tactiek ddd
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen very good


1e minuut.
Nadareishvili probeert naar een medespeler te passen. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal in één keer door. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap. Raczek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:1

6e minuut.
Bellisario speelt de bal door. Bandera rent richting de bal. Bandera met een sublieme pass. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Janczylik speelt de bal door. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario speelt de bal door. Bácsi rent richting de bal. Bácsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Songin geeft een hoge lob. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario passt de bal met de wreef. Bácsi rent richting de bal. Bácsi schiet op doel. Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bellisario rent richting de bal. Bellisario passt de bal in één keer door. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi schiet op doel. Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:2

21e minuut.
Radovović met een sublieme pass. Laco rent richting de bal. Laco passt de bal in één keer door. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:3

34e minuut.
Bellisario passt de bal zonder na te denken. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:4

38e minuut.
Laco is nu in balbezit. Nadareishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Nadareishvili probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop schiet op doel. Raczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS SANDECJA Nowy Sącz 57%, BałtykGdyniaFan 43%.
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:4

46e minuut.
Junyi met een sublieme pass. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadareishvili krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Imhoff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zhabin de bal. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop schiet op doel. Raczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:5

50e minuut.
Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal zonder na te denken. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:6

56e minuut.
Radovović kopt de bal weg. Imhoff geeft een hoge lob. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel. Raczek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Vltavín probeert de bal aan de voet te houden. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:7

64e minuut.
Radovović met een snelle inworp. Zhabin rent richting de bal. Zhabin passt de bal met de wreef. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi draait met de bal, schiet en ... Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bandera is nu in balbezit. Bandera probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:8

79e minuut.
Wałaszek heeft problemen om de bal te vangen. Nadareishvili rent richting de bal. Nadareishvili passt de bal zonder na te denken. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap. Raczek bokst de bal weg.

80e minuut.
Vltavín geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandera met de inworp. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili haalt uit met een fantastische trap. Raczek bokst de bal weg.

81e minuut.
Songin geeft een hoge lob. Nadareishvili met een sublieme pass. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap. Raczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:9

84e minuut.
Radovović is nu in balbezit. Bandera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera passt de bal in één keer door. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Raczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Uliczka passt de bal met de wreef. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal zonder na te denken. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Raczek trapt de bal weg. Bandera kopt de bal weg. Vltavín heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Raczek bokst de bal weg.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raczek trapt de bal weg. Bandera speelt de bal door. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS SANDECJA Nowy Sącz 60%, BałtykGdyniaFan 40%.
KKS SANDECJA Nowy Sącz - BałtykGdyniaFan 0:9