Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiwa Radom Grzmotomocni
four_tom Tactiek +3high
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Kirillov onderschept slim de pass. Tringov met een sublieme pass. Walczak is nu in balbezit. Walczak schiet op doel. Melis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 0:1

3e minuut.
Walczak rent richting de bal. Isaac is nu in balbezit. Isaac met een sublieme pass. Sanden heeft problemen om de bal te vangen. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Qirdiqov is nu in balbezit. Qirdiqov passt de bal in één keer door. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 0:2

13e minuut.
Walczak passt de bal met de wreef. Qirdiqov probeert de bal aan de voet te houden. Tringov rent richting de bal. Tringov geeft een lange en hoge pass. Sanden springt en kopt de bal. Melis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melis probeert naar een medespeler te passen. Chaput kopt de bal weg. Czetwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tattari rent richting de bal. Eckstein rent richting de bal. Tattari met een sublieme pass. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 1:2

23e minuut.
Walczak is nu in balbezit. Walczak passt de bal met de wreef. Sanden rent richting de bal. Sanden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 1:3

30e minuut.
Walczak probeert naar een medespeler te passen. Tringov rent richting de bal. Tringov passt de bal zonder na te denken. Sanden is nu in balbezit. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Junaidi geeft de bal voor. MacRobie rent richting de bal. MacRobie passt de bal in één keer door. Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński geeft een lange en hoge pass. Rákóczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jarmoluk heeft problemen om de bal te vangen. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu schiet op doel. Feltscher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 2:3

38e minuut.
Junaidi probeert de bal met de borst te controleren. Sanden rent richting de bal. Filantropol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walczak neemt de penalty, wat een uithaal! Melis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Tringov verovert de bal door een tackle van achteren. Tringov met een sublieme pass. Sanden is nu in balbezit. Sanden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 63%, Grzmotomocni 37%.
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 2:4

46e minuut.
Bueno komt het veld opgelopen. Czubała komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Qirdiqov is nu in balbezit. Eckstein schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Qirdiqov raakt geblesseerd tijdens het duel. Qirdiqov met een snel genomen vrije trap. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Melis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 2:5

51e minuut.
Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol geeft een hoge lob. Eckstein probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Rákóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Chaput geeft een lange en hoge pass. Feltscher probeert de bal met de borst te controleren. Bueno is nu in balbezit. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Rákóczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 3:5

61e minuut.
Walczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kucfir komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tattari is nu in balbezit. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir passt de bal met de wreef. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 3:6

69e minuut.
Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir passt de bal in één keer door. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 3:7

73e minuut.
Daar is Giszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno is nu in balbezit. Jarmoluk rent richting de bal. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kucfir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isaac. Kucfir raakt geblesseerd tijdens het duel. Frondizi met een snel genomen vrije trap. Sanden kopt de bal weg. Filantropol is nu in balbezit. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir draait met de bal, schiet en ... Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Qirdiqov neemt de hoekschop. Kucfir springt en kopt de bal. Melis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 50%, Grzmotomocni 50%.
FC Meiwa Radom - Grzmotomocni 3:7