Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świątynia Futbolu Gwiazda Chudów
352 Tactiek test taktyka
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten excellent
weak Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Brendler is nu in balbezit. Tonay verovert de bal door een tackle van achteren. Tonay speelt de bal door. Dublin heeft problemen om de bal te vangen. Dublin draait met de bal, schiet en ... Jegor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pyzdra heeft problemen om de bal te vangen. Tonay is nu in balbezit. Tonay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
De Simoni probeert de bal aan de voet te houden. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini passt de bal in één keer door. Besnard rent richting de bal. Besnard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Terragno trapt de bal weg. Galván kopt de bal weg. Szot rent richting de bal. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Zehtinski verovert de bal door een tackle van achteren. Zehtinski passt de bal in één keer door. Galván met een sublieme pass. Tonay is nu in balbezit. Tonay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pyzdra geeft de bal voor. Inworp. De Simoni met een snelle inworp. Dublin rent richting de bal. Dublin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Brendler rent richting de bal. Dublin onderschept slim de pass. Dublin passt de bal zonder na te denken. Tonay rent richting de bal. Tonay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dublin is nu in balbezit. Nadarkiewicz onderschept slim de pass. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Besnard rent richting de bal. Besnard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Holeščák met een sublieme pass. Dublin is nu in balbezit. Dublin passt de bal met de wreef. Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Knotowski speelt de bal door. Zehtinski probeert naar een medespeler te passen. Tonay rent richting de bal. Tonay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Gwiazda Chudów 0:1

35e minuut.
Zehtinski passt de bal zonder na te denken. Tonay heeft problemen om de bal te vangen. Tonay met een sublieme pass. Dublin heeft problemen om de bal te vangen. Dublin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Drechsler speelt de bal door. Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galván met een sublieme pass. Zehtinski geeft een hoge lob. Tonay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya passt de bal zonder na te denken. Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay draait met de bal, schiet en ... Jegor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Gwiazda Chudów 0:2

45e minuut.
Tristán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 68%, Gwiazda Chudów 32%.
Świątynia Futbolu - Gwiazda Chudów 0:2

49e minuut.
Bagi passt de bal met de wreef. De Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simoni geeft een hoge lob. Galván rent richting de bal. Rüya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Zehtinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zehtinski passt de bal in één keer door. Tonay heeft problemen om de bal te vangen. Tonay schiet op doel. Jegor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Gwiazda Chudów 0:3

54e minuut.
De Simoni geeft de bal voor. Dublin kopt de bal weg. Nadarkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay draait met de bal, schiet en ... Jegor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Galván met een sublieme pass. Rüya rent richting de bal. Rüya passt de bal zonder na te denken. Tonay rent richting de bal. Tonay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Cabaj komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drechsler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vassallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván onderschept slim de pass. Galván geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Holeščák met een sublieme pass. Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier speelt de bal door. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Holeščák geeft een lange en hoge pass. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini passt de bal in één keer door. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Szot rent richting de bal. Szot passt de bal zonder na te denken. Rüya speelt de bal door. Dublin is nu in balbezit. Dublin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Galván speelt de bal door. Rüya is nu in balbezit. Rüya passt de bal zonder na te denken. Cabaj rent richting de bal. Cabaj draait met de bal, schiet en ... Jegor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kapuśniak onderschept slim de pass. Kapuśniak probeert naar een medespeler te passen. Cabaj is nu in balbezit. Cabaj schiet op doel. Jegor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Gwiazda Chudów 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 66%, Gwiazda Chudów 34%.
Świątynia Futbolu - Gwiazda Chudów 0:4