Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grzmotomocni Dobry Zły i Brzydki
+3high Tactiek gsquad
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 40.1
very good Schieten adequate
very good Passen solid
excellent Verdedigen poor


7e minuut.
Qirdiqov is nu in balbezit. Qirdiqov speelt de bal door. Dyrek is nu in balbezit. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir draait met de bal, schiet en ... Talik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanden is nu in balbezit. Sanden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 1:0

11e minuut.
Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Tringov speelt de bal door. Frondizi speelt de bal door. Kucfir rent richting de bal. Kucfir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czetwertyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babinowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Thế Lâm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pichardo krijgt zijn hoofd ertegen. Rákóczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 1:1

13e minuut.
Kucfir rent richting de bal. Kucfir passt de bal in één keer door. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Talik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tringov speelt de bal door. Thế Lâm onderschept slim de pass. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden schiet op doel. Talik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 2:1

19e minuut.
Madziek geeft een lange en hoge pass. Pichardo rent richting de bal. Pichardo geeft de bal voor. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Tringov de bal. Tringov geeft de bal voor. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ... Talik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 3:1

25e minuut.
Doeltrap. Rákóczi trapt de bal weg. Szczególski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden onderschept slim de pass. Sanden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 41%, Dobry Zły i Brzydki 59%.
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 3:1

47e minuut.
Kucfir geeft een lange en hoge pass. Dylewski rent richting de bal. Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Sanden schiet op doel. Talik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 4:1

47e minuut.
Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir schiet op doel. Talik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Thế Lâm is nu in balbezit. Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Sanden passt de bal met de wreef. Qirdiqov geeft de bal voor. Kucfir speelt de bal door. Talik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 5:1

56e minuut.
Kucfir geeft een hoge lob. Madziek geeft een lange en hoge pass. Pichardo controleert de bal met de borst. Pichardo geeft een lange en hoge pass. Babinowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 5:2

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Thế Lâm de bal onder controle te krijgen. Szczególski met een sublieme pass. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski geeft een hoge lob. Pichardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tringov passt de bal zonder na te denken. Daar is Valias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanden onderschept slim de pass. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Talik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 6:2

66e minuut.
Frondizi is nu in balbezit. Frondizi passt de bal met de wreef. Dylewski is nu in balbezit. Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Sanden schiet op doel. Talik bokst de bal weg. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir draait met de bal, schiet en ... Talik bokst de bal weg. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 7:2

69e minuut.
Pichardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Deflandre onderschept slim de pass. Babinowski geeft een lange en hoge pass. Pichardo krijgt zijn hoofd ertegen. Rákóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Sanden probeert naar een medespeler te passen. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir met een sublieme pass. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ... Talik bokst de bal weg.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pichardo stond buitenspel. Czetwertyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ... Talik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 8:2

82e minuut.
Valias passt de bal met de wreef. Daar is Dyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucfir rent richting de bal. Kucfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 9:2

85e minuut.
Qirdiqov speelt de bal door. Klungelig pakt Kucfir de bal. Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Tringov is nu in balbezit. Tringov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kucfir heeft problemen om de bal te vangen. Kucfir geeft een lange en hoge pass. Sanden is nu in balbezit. Sanden schiet op doel. Talik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 41%, Dobry Zły i Brzydki 59%.
Grzmotomocni - Dobry Zły i Brzydki 9:2