Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobry Zły i Brzydki Grzmotomocni
gsquad Tactiek +3
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Żygus geeft een hoge lob. Pichardo rent richting de bal. Pichardo speelt de bal door. Babinowski rent richting de bal. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
da Costa passt de bal zonder na te denken. Kucfir rent richting de bal. Kucfir passt de bal zonder na te denken. Qirdiqov rent richting de bal. Frondizi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Talik probeert naar een medespeler te passen. Qirdiqov speelt de bal door. Frondizi met een sublieme pass. Pradines rent richting de bal. Pradines schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Iorgov heeft problemen om de bal te vangen. Qirdiqov geeft de bal voor. Valias probeert de bal aan de voet te houden. Pradines rent richting de bal. Pradines schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Żygus passt de bal in één keer door. Dumitrescu onderschept slim de pass. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski geeft een lange en hoge pass. Pichardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Grzmotomocni 1:0

33e minuut.
Klungelig pakt Dylewski de bal. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir passt de bal zonder na te denken. Qirdiqov is nu in balbezit. Qirdiqov geeft een lange en hoge pass. Talik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Babinowski kopt de bal weg. Qirdiqov heeft problemen om de bal te vangen. Qirdiqov geeft de bal voor. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines haalt uit met een fantastische trap. Talik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski passt de bal in één keer door. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo onderschept slim de pass. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Qirdiqov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kucfir de bal. Thế Lâm begaat een overtreding. Kucfir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Frondizi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 60%, Grzmotomocni 40%.
Dobry Zły i Brzydki - Grzmotomocni 1:0

51e minuut.
Żygus geeft de bal voor. Kurz heeft problemen om de bal te vangen. Doval bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo onderschept slim de pass. Pichardo schiet op doel. Rákóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu geeft de bal voor. Inworp. Gronek met een snelle inworp. Thế Lâm geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gronek geeft de bal voor. Pichardo kopt de bal weg. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir haalt uit met een fantastische trap. Talik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

54e minuut.
Frondizi passt de bal met de wreef. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines haalt uit met een fantastische trap. Dylewski probeert de bal aan de voet te houden. Talik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobry Zły i Brzydki - Grzmotomocni 1:1

57e minuut.
Valias geeft de bal voor. Luciak geeft een hoge lob. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Grzmotomocni 1:2

63e minuut.
Doval bereikt de bal nog maar net als eerste. Doval geeft de bal voor. Babinowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kucfir rent richting de bal. Kucfir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Qirdiqov passt de bal met de wreef. Frondizi geeft de bal voor. Kucfir rent richting de bal. Kucfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Grzmotomocni 1:3

76e minuut.
Babinowski heeft problemen om de bal te vangen. Babinowski passt de bal met de wreef. da Costa speelt de bal door. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir schiet op doel. Talik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 49%, Grzmotomocni 51%.
Dobry Zły i Brzydki - Grzmotomocni 1:3