Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiwa Radom F.C Huta
four_tom Tactiek 4-4-2 Kx
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


5e minuut.
Burlikowski is nu in balbezit. Tattari rent richting de bal. Burlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Burlikowski geeft de bal voor. Boniek kopt de bal weg. Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Melis met een sublieme pass. Burlikowski kopt de bal weg. Boniek rent richting de bal. Boniek draait met de bal, schiet en ... Melis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.C Huta 0:1

14e minuut.
Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Przeczek rent richting de bal. Przeczek passt de bal met de wreef. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Drewicz draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Junaidi trapt de bal weg. Drewicz controleert de bal met de borst. Nicht geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tattari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eckstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eckstein passt de bal in één keer door. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Melis met een sublieme pass. Nicht kopt de bal weg. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meiwa Radom - F.C Huta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 59%, F.C Huta 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Meiwa Radom - F.C Huta 1:1

46e minuut.
Bueno komt het veld opgelopen. Czubała komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Drewicz heeft problemen om de bal te vangen. Drewicz geeft de bal voor. Boniek is nu in balbezit. Boniek draait met de bal, schiet en ... Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.C Huta 1:2

55e minuut.
Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński met een sublieme pass. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie draait met de bal, schiet en ... Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meiwa Radom - F.C Huta 2:2

60e minuut.
Zuurman rent richting de bal. Zuurman probeert naar een medespeler te passen. Przeczek rent richting de bal. Przeczek haalt uit met een fantastische trap. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.C Huta 2:3

66e minuut.
Inworp. Pilich met de inworp. Czubała is nu in balbezit. Zuurman verovert de bal door een tackle van achteren. Zuurman geeft een lange en hoge pass. Melis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boniek rent richting de bal. Boniek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.C Huta 2:4

69e minuut.
Skrypcik speelt de bal door. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski geeft een hoge lob. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Burlikowski speelt de bal door. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniek onderschept slim de pass. Boniek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 51%, F.C Huta 49%.
FC Meiwa Radom - F.C Huta 2:4