Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Huta FC Meiwa Radom
4-4-2 Kx Tactiek four_tom
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlikowski met de inworp. Skrypcik geeft een hoge lob. Przeczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Melis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Nicht speelt de bal door. Eckstein is nu in balbezit. Eckstein passt de bal zonder na te denken. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - FC Meiwa Radom 0:1

4e minuut.
Zuurman passt de bal in één keer door. Świderski is nu in balbezit. Świderski passt de bal zonder na te denken. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek draait met de bal, schiet en ... Melis bokst de bal weg.

9e minuut.
Tattari passt de bal in één keer door. Eckstein rent richting de bal. Eckstein speelt de bal door. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Junaidi geeft de bal voor. van Overeem kopt de bal weg. Kirillov rent richting de bal. Bazler verovert de bal door een tackle van achteren. Bazler geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
van Overeem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Overeem geeft een lange en hoge pass. Filantropol is nu in balbezit. Cisło onderschept slim de pass. Cisło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Junaidi geeft een hoge lob. Eckstein speelt de bal door. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - FC Meiwa Radom 0:2

34e minuut.
Zawodziński rent richting de bal. Zawodziński passt de bal met de wreef. Chaput probeert naar een medespeler te passen. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Radwański bokst de bal weg.

39e minuut.
Melis speelt de bal door. Chaput kopt de bal weg. van Overeem rent richting de bal. Ianculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Radwański bokst de bal weg.

43e minuut.
Chaput rent richting de bal. Chaput passt de bal in één keer door. Daar is Tattari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło onderschept slim de pass. Cisło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 52%, FC Meiwa Radom 48%.
F.C Huta - FC Meiwa Radom 0:2

46e minuut.
Czubała komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Czubała is nu in balbezit. Czubała met een sublieme pass. Chaput is nu in balbezit. Chaput geeft de bal voor. Ianculescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ianculescu geeft de bal voor. Radwański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ianculescu onderschept slim de pass. Radwański speelt de bal door. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Bazler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazler speelt de bal door. Daar is Przeczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przeczek schiet op doel. Melis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - FC Meiwa Radom 1:2

68e minuut.
Zawodziński speelt de bal door. Nicht heeft problemen om de bal te vangen. Nicht geeft een lange en hoge pass. Daar is Ianculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Radwański bokst de bal weg. Świderski rent richting de bal. Świderski geeft een hoge lob. Bazler kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaput de bal. Chaput geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński speelt de bal door. Eckstein met een sublieme pass. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazler met de inworp. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik geeft de bal voor. Cisło krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrescu passt de bal met de wreef. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek schiet op doel. Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Zawodziński probeert naar een medespeler te passen. Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicht passt de bal met de wreef. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tattari geeft een hoge lob. Zuurman met een sublieme pass. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek haalt uit met een fantastische trap. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Huta - FC Meiwa Radom 2:2

82e minuut.
Burlikowski met een snelle inworp. Skrypcik is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Isaac ... Strafschop! Isaac krijgt een gele kaart. Skrypcik raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Skrypcik neemt zijn aanloop. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - FC Meiwa Radom 3:2

84e minuut.
Eckstein met een sublieme pass. Chaput bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaput passt de bal zonder na te denken. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chaput speelt de bal door. Eckstein rent richting de bal. Eckstein geeft de bal voor. Ianculescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Huta - FC Meiwa Radom 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 56%, FC Meiwa Radom 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Huta - FC Meiwa Radom 3:3