Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwiazda Chudów Eco
test taktyka Tactiek J7Mirr
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 48.2
excellent Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen good


14e minuut.
Zehtinski verovert de bal door een tackle van achteren. Matysik verovert de bal door een tackle van achteren. Matysik met een sublieme pass. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Terragno probeert naar een medespeler te passen. Mężyk kopt de bal weg. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik schiet op doel. Terragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

25e minuut.
Drechsler verovert de bal door een tackle van achteren. Lentner verovert de bal door een tackle van achteren. Lentner passt de bal met de wreef. Matysik heeft problemen om de bal te vangen. Matysik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Eco 0:1

28e minuut.
Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta verovert de bal door een tackle van achteren. Sieniuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Eco 0:2

39e minuut.
De Simoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mężyk met de inworp. Sieniuta rent richting de bal. Sieniuta draait met de bal, schiet en ... Terragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Galván geeft de bal voor. Tonay is nu in balbezit. Mężyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tonay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zehtinski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 56%, Eco 44%.
Gwiazda Chudów - Eco 0:2

52e minuut.
Garstenauer onderschept slim de pass. Garstenauer probeert naar een medespeler te passen. Matysik probeert naar een medespeler te passen. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Cabaj komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Garstenauer kopt de bal weg. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin speelt de bal door. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Eco 1:2

72e minuut.
Sieniuta passt de bal in één keer door. Matysik is nu in balbezit. Matysik met een sublieme pass. Lentner is nu in balbezit. Lentner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kapuśniak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frączak met een snelle inworp. Lentner is nu in balbezit. Lentner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rüya geeft een hoge lob. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Chrapek rent richting de bal. Cabaj onderschept slim de pass. Cabaj draait met de bal, schiet en ... Tański bokst de bal weg.

86e minuut.
Knotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mężyk onderschept slim de pass. Mężyk met een sublieme pass. Frączak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączak schiet op doel. Terragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 55%, Eco 45%.
Gwiazda Chudów - Eco 1:2

Eco