Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eco Gwiazda Chudów
J7Mirr Tactiek test taktyka
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 43.7
very good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Klungelig pakt Kiełbasiński de bal. Kiełbasiński probeert naar een medespeler te passen. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Klytta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Drechsler probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Frączak met een snelle inworp. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De Simoni verovert de bal door een tackle van achteren. De Simoni geeft de bal voor. Dublin is nu in balbezit. Dublin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dublin probeert naar een medespeler te passen. Tonay rent richting de bal. Balcerowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tonay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Klytta draait met de bal, schiet en ... Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - Gwiazda Chudów 1:0

45e minuut.
Kiełbasiński is nu in balbezit. Klytta begaat een overtreding. Kiełbasiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Simoni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dublin rent richting de bal. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eco 45%, Gwiazda Chudów 55%.
Eco - Gwiazda Chudów 1:0

47e minuut.
Frączak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączak passt de bal zonder na te denken. Matysik rent richting de bal. Matysik heeft problemen om de bal te vangen. Matysik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Mężyk probeert naar een medespeler te passen. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek probeert naar een medespeler te passen. Matysik is nu in balbezit. Matysik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - Gwiazda Chudów 2:0

52e minuut.
Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik probeert naar een medespeler te passen. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel. Kiełbasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terragno bokst de bal weg. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel. Terragno bokst de bal weg.

56e minuut.
Zehtinski passt de bal zonder na te denken. Garstenauer is nu in balbezit. Mężyk begaat een overtreding. Mężyk krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kiełbasiński onderschept slim de pass. Frączak onderschept slim de pass. Frączak geeft een lange en hoge pass. Klytta is nu in balbezit. Klytta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ... Terragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabaj komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mężyk. Dublin raakt geblesseerd tijdens het duel. Dublin met een snel genomen vrije trap. Tonay springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Rollet komt het veld opgelopen. Mężyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Simoni is nu in balbezit. Klytta verovert de bal door een tackle van achteren. Klytta draait met de bal, schiet en ... Terragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Mężyk rent richting de bal. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - Gwiazda Chudów 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eco 36%, Gwiazda Chudów 64%.
Eco - Gwiazda Chudów 3:0
Eco