Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świątynia Futbolu SAN ESCOBAR
352 Tactiek gti att
51% Balbezit 49%
19% Spel op eigen helft 81%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 41.7
zeer goed Schieten matig
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnard onderschept slim de pass. Besnard probeert naar een medespeler te passen. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier passt de bal met de wreef. Besnard is nu in balbezit. Besnard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 1:0

17e minuut.
Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier passt de bal in één keer door. Besnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnard draait met de bal, schiet en ... Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 2:0

33e minuut.
Mingolini is nu in balbezit. Mingolini passt de bal in één keer door. Bagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagi speelt de bal door. Daar is Besnard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brendler speelt de bal door. Besnard rent richting de bal. Besnard speelt de bal door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Petrus geeft de bal voor. Brendler is nu in balbezit. Brendler geeft de bal voor. Klungelig pakt Reitermaier de bal. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tristán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 25%, SAN ESCOBAR 75%.
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 2:0

47e minuut.
Kazımov geeft de bal voor. Inworp. Vassallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 3:0

48e minuut.
Kiełbasa kopt de bal weg. Mingolini rent richting de bal. Mingolini passt de bal met de wreef. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tristán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 4:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Kiełbasa de bal onder controle te krijgen. Tristán is nu in balbezit. Kiełbasa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tristán raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 5:0

58e minuut.
Bagi rent richting de bal. Bagi geeft de bal voor. Daar is Pohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tristán rent richting de bal. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Kuriata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Reitermaier passt de bal zonder na te denken. Vassallo is nu in balbezit. Vassallo passt de bal in één keer door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tristán is nu in balbezit. Tristán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vassallo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reitermaier is nu in balbezit. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Szot verovert de bal door een tackle van achteren. Szot geeft een lange en hoge pass. Vassallo kopt de bal weg. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 6:0

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vassallo zal de hoekschop nemen. Daar is Tristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tristán met een sublieme pass. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap. Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 7:0

80e minuut.
Mingolini rent richting de bal. Mingolini passt de bal in één keer door. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 8:0

82e minuut.
Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Holeščák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holeščák krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mingolini heeft problemen om de bal te vangen. Reitermaier is nu in balbezit. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán schiet op doel. Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 14%, SAN ESCOBAR 86%.
Świątynia Futbolu - SAN ESCOBAR 8:0