Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Świątynia Futbolu
gti Tactiek utrzymanie
49% Balbezit 51%
95% Spel op eigen helft 5%
1 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 50.7
good Schieten excellent
adequate Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Pietras met de inworp. Siciński rent richting de bal. Siciński passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:1

3e minuut.
Pietras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki met een sublieme pass. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov rent richting de bal. Daar is Ijicov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ijicov draait met de bal, schiet en ... Kask probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

9e minuut.
Pietras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński speelt de bal door. Besnard rent richting de bal. Besnard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:2

11e minuut.
Orsa met een sublieme pass. Daar is Kanar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:3

13e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Besnard is nu in balbezit. Besnard schiet op doel. Hordecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:4

15e minuut.
Besnard verovert de bal door een tackle van achteren. Besnard met een sublieme pass. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:5

17e minuut.
Inworp. Pietras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siciński speelt de bal door. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Serwy geeft de bal voor. Klungelig pakt Navea de bal. Navea passt de bal zonder na te denken. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mingolini rent richting de bal. Mingolini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Besnard rent richting de bal. Besnard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:6

20e minuut.
Navea probeert naar een medespeler te passen. Mingolini is nu in balbezit. Besnard rent richting de bal. Besnard draait met de bal, schiet en ... Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:7

22e minuut.
Pietras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siciński rent richting de bal. Siciński passt de bal met de wreef. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:8

25e minuut.
Boligłowa geeft de bal voor. Hordecki kopt de bal weg. Siciński rent richting de bal. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mingolini is nu in balbezit. Besnard is nu in balbezit. Besnard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:9

27e minuut.
Pietras speelt de bal door. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mingolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belea kopt de bal weg. Ijicov rent richting de bal. Pietras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietras krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Leszek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Besnard heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:10

34e minuut.
Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński speelt de bal door. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:11

35e minuut.
Siciński probeert naar een medespeler te passen. Kanar is nu in balbezit. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:12

39e minuut.
Siciński speelt de bal door. Gâlceavă is nu in balbezit. Kanar speelt de bal door. Daar is Mingolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Klungelig pakt Besnard de bal. Besnard speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pietras rent richting de bal. Pietras geeft een lange en hoge pass. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:13

45e minuut.
Siciński passt de bal in één keer door. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Besnard rent richting de bal. Besnard haalt uit met een fantastische trap. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:14

45e minuut.
Penna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 93%, Świątynia Futbolu 7%.
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:14

46e minuut.
Leszek rent richting de bal. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini speelt de bal door. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar draait met de bal, schiet en ... Kuriata bokst de bal weg. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar schiet op doel. Kuriata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kanar haalt uit met een fantastische trap. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen. Hordecki probeert naar een medespeler te passen. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:15

52e minuut.
Belea passt de bal met de wreef. Inworp. Pietras met een snelle inworp. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński passt de bal zonder na te denken. Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mingolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:16

57e minuut.
Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:17

58e minuut.
Mingolini verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini speelt de bal door. Penna rent richting de bal. Penna draait met de bal, schiet en ... Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:18

64e minuut.
Pietras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siciński met een sublieme pass. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna schiet op doel. Paal! Kanar rent richting de bal. Kanar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kanar speelt de bal door. Penna heeft problemen om de bal te vangen. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Hordecki probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Serwy geeft de bal voor. Navea controleert de bal met de borst. Navea speelt de bal door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Penna rent richting de bal. Penna schiet op doel. Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:19

72e minuut.
Pietras passt de bal in één keer door. Boligłowa heeft problemen om de bal te vangen. Boligłowa probeert naar een medespeler te passen. Penna rent richting de bal. Penna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pietras passt de bal met de wreef. Kanar met een sublieme pass. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini rent richting de bal. Mingolini schiet op doel. Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki geeft een lange en hoge pass. Mingolini rent richting de bal. Penna rent richting de bal. Penna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:20

76e minuut.
Klungelig pakt Valente de bal. Inworp. Pietras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hordecki probeert naar een medespeler te passen. Mingolini heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penna is nu in balbezit. Penna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Pietras met een snelle inworp. Siciński speelt de bal door. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft een lange en hoge pass. Penna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:21

80e minuut.
Klungelig pakt Ijicov de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Siciński rent richting de bal. Siciński passt de bal met de wreef. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:22

84e minuut.
Siciński speelt de bal door. Mingolini heeft problemen om de bal te vangen. Mingolini probeert naar een medespeler te passen. Penna rent richting de bal. Penna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:23

85e minuut.
Hordecki rent richting de bal. Hordecki geeft een hoge lob. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Penna de bal onder controle te krijgen. Kuriata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Navea geeft een lange en hoge pass. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński probeert naar een medespeler te passen. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:24

89e minuut.
Kuriata met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietras met de inworp. Siciński rent richting de bal. Siciński passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 96%, Świątynia Futbolu 4%.
SAN ESCOBAR - Świątynia Futbolu 0:24