Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Huta Grzmotomocni
4-4-2 Kx Tactiek +3high
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 52.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


10e minuut.
Qirdiqov passt de bal zonder na te denken. Cisło is nu in balbezit. Sanden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanden krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Doeltrap. Radwański trapt de bal weg. Kucfir kopt de bal weg. Sanden is nu in balbezit. Sanden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tringov is nu in balbezit. Sanden rent richting de bal. Kucfir rent richting de bal. Kucfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Grzmotomocni 0:1

34e minuut.
Frondizi is nu in balbezit. Frondizi passt de bal zonder na te denken. Kucfir met een sublieme pass. Sanden heeft problemen om de bal te vangen. Sanden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sanden kopt de bal weg. Daar is Boniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frondizi met een sublieme pass. Tringov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tringov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kucfir zal de hoekschop nemen. Drewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Grzmotomocni 0:2

41e minuut.
Tringov is nu in balbezit. Tringov probeert naar een medespeler te passen. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden draait met de bal, schiet en ... Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Grzmotomocni 0:3

43e minuut.
Dimitrescu probeert de bal aan de voet te houden. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frondizi geeft een lange en hoge pass. Sanden is nu in balbezit. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kucfir passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sanden de bal. Sanden passt de bal in één keer door. Tringov is nu in balbezit. Tringov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Grzmotomocni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 47%, Grzmotomocni 53%.
F.C Huta - Grzmotomocni 0:4

55e minuut.
Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski met een sublieme pass. Cisło met een sublieme pass. Klungelig pakt Boniek de bal. Boniek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kucfir passt de bal in één keer door. Qirdiqov is nu in balbezit. Zuurman met een sublieme pass. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rákóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski passt de bal met de wreef. Przeczek rent richting de bal. Przeczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucfir met de inworp. Frondizi probeert naar een medespeler te passen. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Radwański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Grzmotomocni 0:5

75e minuut.
Tringov verovert de bal door een tackle van achteren. van Overeem rent richting de bal. Tringov onderschept slim de pass. Tringov haalt uit met een fantastische trap. Radwański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Grzmotomocni 0:6

79e minuut.
Kucfir rent richting de bal. Kucfir passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Overeem de bal. Sanden rent richting de bal. Sanden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Boniek is nu in balbezit. Jarmoluk onderschept slim de pass. Jarmoluk geeft een lange en hoge pass. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Radwański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Frondizi kopt de bal weg. Sanden is nu in balbezit. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tringov de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 44%, Grzmotomocni 56%.
F.C Huta - Grzmotomocni 0:6