Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grzmotomocni F.C Huta
+4 Tactiek 4-4-2 Kx
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
22 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Sanden kopt de bal weg. Kucfir rent richting de bal. Kucfir speelt de bal door. Sanden is nu in balbezit. Sanden draait met de bal, schiet en ... Radwański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - F.C Huta 1:0

11e minuut.
Qirdiqov passt de bal in één keer door. Kucfir geeft een hoge lob. Dimitrescu controleert de bal met de borst. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines schiet op doel. Radwański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rákóczi trapt de bal weg van het doel. Sanden kopt de bal weg. Kucfir rent richting de bal. Kucfir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
van Overeem is nu in balbezit. van Overeem met een sublieme pass. Klungelig pakt Burlikowski de bal. Burlikowski geeft een lange en hoge pass. Przeczek springt en kopt de bal. Rákóczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Burlikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlikowski met een sublieme pass. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło onderschept slim de pass. Cisło geeft een hoge lob. Rákóczi bokst de bal weg.

24e minuut.
Dimitrescu rent richting de bal. Pradines onderschept slim de pass. Pradines speelt de bal door. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden schiet op doel. Radwański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Radwański met een sublieme pass. da Costa rent richting de bal. da Costa speelt de bal door. Pradines rent richting de bal. Pradines haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Radwański bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
da Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Drewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewicz geeft een hoge lob. Bazler probeert de bal aan de voet te houden. Bazler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Świderski verovert de bal door een tackle van achteren. Świderski speelt de bal door. Daar is Kucfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanden rent richting de bal. Sanden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Qirdiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qirdiqov geeft de bal voor. Dimitrescu controleert de bal met de borst. Pradines rent richting de bal. Pradines schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Luciak rent richting de bal. Skrypcik onderschept slim de pass. Skrypcik geeft de bal voor. Przeczek krijgt zijn hoofd ertegen. Rákóczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grzmotomocni - F.C Huta 1:1

39e minuut.
Bazler is nu in balbezit. Bazler geeft een hoge lob. Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przeczek rent richting de bal. Przeczek haalt uit met een fantastische trap. Rákóczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski met een sublieme pass. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło geeft een lange en hoge pass. Rákóczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 54%, F.C Huta 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grzmotomocni - F.C Huta 1:1

50e minuut.
van Overeem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kucfir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Sanden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanden schiet op doel. Radwański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Drewicz passt de bal zonder na te denken. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik geeft een hoge lob. Cisło rent richting de bal. Cisło draait met de bal, schiet en ... Rákóczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Skrypcik verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir geeft de bal voor. Pradines heeft problemen om de bal te vangen. Pradines schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Drewicz met een harde bal richting middenveld. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir passt de bal met de wreef. Daar is Sanden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Zuurman de bal onder controle te krijgen. Drewicz kopt de bal weg. Przeczek rent richting de bal. Przeczek geeft een lange en hoge pass. Cisło maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - F.C Huta 1:2

64e minuut.
Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Sanden is nu in balbezit. Sanden passt de bal zonder na te denken. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines schiet op doel. Radwański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Burlikowski passt de bal in één keer door. Skrypcik geeft een hoge lob. Iorgov kan de bal niet met de borst controleren. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kucfir geeft een hoge lob. van Overeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Sanden schiet op doel. Radwański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grzmotomocni - F.C Huta 2:2

75e minuut.
Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Sanden rent richting de bal. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines is nu in balbezit. Pradines haalt uit met een fantastische trap. Radwański bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
da Costa rent richting de bal. da Costa geeft een lange en hoge pass. Drewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pradines rent richting de bal. Pradines haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik passt de bal met de wreef. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek haalt uit met een fantastische trap. Rákóczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - F.C Huta 2:3

88e minuut.
Iorgov rent richting de bal. Iorgov geeft de bal voor. Bazler met een sublieme pass. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 49%, F.C Huta 51%.
Grzmotomocni - F.C Huta 2:3