Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobry Zły i Brzydki FC Meiwa Radom
gsquad Tactiek four_tom
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten very good
very good Passen good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Babinowski rent richting de bal. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - FC Meiwa Radom 1:0

6e minuut.
Pichardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filantropol. Pichardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thế Lâm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pichardo springt en kopt de bal. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Filantropol controleert de bal met de borst. Pichardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filantropol raakt geblesseerd tijdens het duel. Isaac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Espinoza rent richting de bal. MacRobie onderschept slim de pass. MacRobie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Eckstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckstein geeft een lange en hoge pass. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie haalt uit met een fantastische trap. Talik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobry Zły i Brzydki - FC Meiwa Radom 1:1

27e minuut.
Eckstein passt de bal in één keer door. Nicht is nu in balbezit. Nicht passt de bal zonder na te denken. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie draait met de bal, schiet en ... Talik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pichardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pichardo geeft een lange en hoge pass. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Valias met een sublieme pass. Madziek met een sublieme pass. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. MacRobie rent richting de bal. MacRobie haalt uit met een fantastische trap. Talik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zawodziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacRobie springt en kopt de bal. Talik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Babinowski is nu in balbezit. Babinowski passt de bal in één keer door. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - FC Meiwa Radom 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 46%, FC Meiwa Radom 54%.
Dobry Zły i Brzydki - FC Meiwa Radom 2:1

46e minuut.
Czubała komt het veld opgelopen. Bueno komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tattari speelt de bal door. Daar is Pichardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichardo met een sublieme pass. Klungelig pakt Żygus de bal. Żygus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Żygus met een sublieme pass. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo passt de bal in één keer door. Babinowski rent richting de bal. Babinowski draait met de bal, schiet en ... Melis bokst de bal weg.

60e minuut.
Żygus probeert naar een medespeler te passen. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo passt de bal zonder na te denken. Babinowski rent richting de bal. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Czubała probeert naar een medespeler te passen. Zawodziński probeert naar een medespeler te passen. Thế Lâm geeft de bal voor. Pichardo springt en kopt de bal. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - FC Meiwa Radom 3:1

63e minuut.
Dyrek rent richting de bal. Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński geeft een hoge lob. Bueno springt en kopt de bal. Talik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - FC Meiwa Radom 3:2

73e minuut.
Eckstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckstein passt de bal in één keer door. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Talik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobry Zły i Brzydki - FC Meiwa Radom 3:3

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Bueno de bal onder controle te krijgen. Żygus onderschept slim de pass. Żygus speelt de bal door. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 43%, FC Meiwa Radom 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobry Zły i Brzydki - FC Meiwa Radom 3:3