Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiwa Radom Dobry Zły i Brzydki
four_tom Tactiek gsquad
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 43.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Dyrek met de inworp. Thế Lâm rent richting de bal. MacRobie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacRobie krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kirillov onderschept slim de pass. Gronek onderschept slim de pass. Gronek geeft een hoge lob. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Żygus met de inworp. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm geeft de bal voor. Babinowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Pichardo rent richting de bal. Pichardo schiet op doel. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Filantropol met een sublieme pass. Eckstein is nu in balbezit. Eckstein passt de bal in één keer door. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Talik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu geeft een lange en hoge pass. Szczególski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Dobry Zły i Brzydki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 51%, Dobry Zły i Brzydki 49%.
FC Meiwa Radom - Dobry Zły i Brzydki 1:0

46e minuut.
Czubała komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Tattari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żygus met een snelle inworp. Thế Lâm geeft een hoge lob. Pichardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meiwa Radom - Dobry Zły i Brzydki 1:1

52e minuut.
Filantropol kopt de bal weg. Babinowski rent richting de bal. Isaac begaat een overtreding. Babinowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Isaac speelt de bal door. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm passt de bal in één keer door. Babinowski rent richting de bal. Babinowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is MacRobie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczególski rent richting de bal. MacRobie onderschept slim de pass. MacRobie haalt uit met een fantastische trap. Talik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński onderschept slim de pass. Zawodziński passt de bal zonder na te denken. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Żygus met een snelle inworp. Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pichardo heeft problemen om de bal te vangen. Isaac verovert de bal door een tackle van achteren. Isaac passt de bal in één keer door. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Talik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Valias de bal. MacRobie is nu in balbezit. Valias verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Dobry Zły i Brzydki 2:1

89e minuut.
Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm geeft een lange en hoge pass. Junaidi heeft problemen om de bal te vangen. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 54%, Dobry Zły i Brzydki 46%.
FC Meiwa Radom - Dobry Zły i Brzydki 2:1