Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Gwiazda Chudów
gti att Tactiek test taktyka
53% Balbezit 47%
78% Spel op eigen helft 22%
9 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 44.6
very good Schieten formidable
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangue Frio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tonay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rüya neemt zijn aanloop. Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:1

9e minuut.
Ijicov speelt de bal door. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Rüya probeert naar een medespeler te passen. Tonay is nu in balbezit. Tonay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:2

11e minuut.
Ban passt de bal met de wreef. Czerkas speelt de bal door. Ijicov rent richting de bal. Ijicov haalt uit met een fantastische trap. Terragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dublin geeft de bal voor. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya draait met de bal, schiet en ... Tonay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:3

23e minuut.
Petrus geeft een lange en hoge pass. Drechsler rent richting de bal. Drechsler passt de bal met de wreef. Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galván probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tonay is nu in balbezit. Tonay schiet op doel. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:4

26e minuut.
Petrus geeft de bal voor. Zehtinski kopt de bal weg. Klungelig pakt Praski de bal. Tonay rent richting de bal. Tonay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:5

37e minuut.
Garstenauer passt de bal in één keer door. Dublin rent richting de bal. Dublin speelt de bal door. Tonay is nu in balbezit. Tonay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:6

41e minuut.
Galván met de inworp. Rüya met een sublieme pass. Tonay heeft problemen om de bal te vangen. Tonay haalt uit met een fantastische trap. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:7

43e minuut.
Rüya met een sublieme pass. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván met een sublieme pass. Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay draait met de bal, schiet en ... Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rüya is nu in balbezit. Rüya passt de bal met de wreef. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 79%, Gwiazda Chudów 21%.
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:8

46e minuut.
Garstenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov onderschept slim de pass. Ijicov passt de bal met de wreef. Tonay rent richting de bal. Tonay schiet op doel. Leszek bokst de bal weg. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya speelt de bal door. Tonay is nu in balbezit. Tonay schiet op doel. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Ban met een sublieme pass. Klungelig pakt Garstenauer de bal. Dublin probeert naar een medespeler te passen. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dublin is nu in balbezit. Dublin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:9

56e minuut.
Dublin passt de bal met de wreef. Leszek probeert naar een medespeler te passen. Knotowski heeft problemen om de bal te vangen. Ijicov rent richting de bal. Ijicov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabaj komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Galván is nu in balbezit. Galván geeft een lange en hoge pass. Dublin is nu in balbezit. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:10

59e minuut.
Cabaj is nu in balbezit. Cabaj passt de bal met de wreef. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:11

65e minuut.
Cabaj is nu in balbezit. Rüya is nu in balbezit. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cabaj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:12

68e minuut.
Leszek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ijicov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ijicov speelt de bal door. Dublin is nu in balbezit. Dublin schiet op doel. Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:13

69e minuut.
Petrus heeft problemen om de bal te vangen. Petrus geeft een hoge lob. Drechsler heeft problemen om de bal te vangen. Ijicov verovert de bal door een tackle van achteren. Ijicov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cabaj probeert naar een medespeler te passen. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya met een sublieme pass. Cabaj rent richting de bal. Cabaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:14

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garstenauer zal de hoekschop nemen. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:15

76e minuut.
Petrus onderschept slim de pass. Galván rent richting de bal. Galván met een sublieme pass. Cabaj heeft problemen om de bal te vangen. Cabaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 76%, Gwiazda Chudów 24%.
SAN ESCOBAR - Gwiazda Chudów 0:16