Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świątynia Futbolu Eco
utrzymanie Tactiek J7Mirr
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 46
very good Schieten solid
good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
Siciński speelt de bal door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosiek krijgt een gele kaart. Mingolini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mingolini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Eco 1:0

9e minuut.
Inworp. Pietras met een snelle inworp. Siciński speelt de bal door. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Tański met een harde bal richting middenveld. Navea kopt de bal weg. Pietras is nu in balbezit. Pietras geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki passt de bal met de wreef. Besnard is nu in balbezit. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Tański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Mężyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrapek rent richting de bal. Chrapek passt de bal in één keer door. Klytta is nu in balbezit. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Kask bokst de bal weg.

24e minuut.
Pietras verovert de bal door een tackle van achteren. Pietras speelt de bal door. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki schiet op doel. Tański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrapek met de inworp. Mężyk is nu in balbezit. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kanar passt de bal met de wreef. Siciński is nu in balbezit. Siciński passt de bal zonder na te denken. Besnard rent richting de bal. Besnard draait met de bal, schiet en ... Tański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 32%, Eco 68%.
Świątynia Futbolu - Eco 1:0

46e minuut.
Penna komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Orsa heeft problemen om de bal te vangen. Orsa passt de bal zonder na te denken. Navea is nu in balbezit. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta draait met de bal, schiet en ... Kask probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kanar geeft een lange en hoge pass. Hordecki kopt de bal weg. Pietras met een sublieme pass. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tański met een sublieme pass. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navea. Klytta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Mężyk is nu in balbezit. Siciński onderschept slim de pass. Siciński passt de bal met de wreef. Pietras is nu in balbezit. Pietras geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Eco 2:0

83e minuut.
Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Pietras rent richting de bal. Pietras geeft een hoge lob. Hordecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tański trapt de bal weg. Navea rent richting de bal. Navea geeft een hoge lob. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pietras verovert de bal door een tackle van achteren. Pietras geeft de bal voor. Daar is Duszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 29%, Eco 71%.
Świątynia Futbolu - Eco 2:0
Eco