Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobry Zły i Brzydki Eco
gsquad Tactiek J7Mirr
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten very good
solid Passen adequate
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Dylewski probeert naar een medespeler te passen. Żygus geeft een hoge lob. Pichardo met een sublieme pass. Babinowski rent richting de bal. Babinowski haalt uit met een fantastische trap. Tański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tański probeert naar een medespeler te passen. Gronek kopt de bal weg. Balcerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta rent richting de bal. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Talik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Eco 0:1

15e minuut.
Pichardo onderschept slim de pass. Rosiek probeert naar een medespeler te passen. Mężyk controleert de bal met de borst. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pichardo probeert naar een medespeler te passen. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał maakt een afschuwelijke overtreding. Dośpiał krijgt een gele kaart. Babinowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gronek wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobry Zły i Brzydki - Eco 1:1

25e minuut.
Babinowski is nu in balbezit. Babinowski geeft de bal voor. Duszak speelt de bal door. Pichardo rent richting de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Eco 2:1

37e minuut.
Matysik passt de bal met de wreef. Frączak met een sublieme pass. Lentner speelt de bal door. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 48%, Eco 52%.
Dobry Zły i Brzydki - Eco 2:1

52e minuut.
Celmer is nu in balbezit. Celmer geeft een lange en hoge pass. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosiek de bal. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Eco 3:1

58e minuut.
Balcerowicz rent richting de bal. Celmer is nu in balbezit. Babinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Babinowski geeft de bal voor. Pichardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rosiek geeft een lange en hoge pass. Lentner kopt de bal weg. Daar is Dyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Eco 3:2

86e minuut.
Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo geeft een lange en hoge pass. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 47%, Eco 53%.
Dobry Zły i Brzydki - Eco 3:2

Eco