Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwiazda Chudów Grzmotomocni
test taktyka Tactiek +3high
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 51.9
excellent Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Zehtinski probeert de bal aan de voet te houden. Tringov speelt de bal door. Daar is Sanden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qirdiqov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kucfir met een sublieme pass. Tringov rent richting de bal. Tringov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 0:2

13e minuut.
Zehtinski rent richting de bal. Kucfir controleert de bal met de borst. Zehtinski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zehtinski krijgt een gele kaart. Kucfir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frondizi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanden krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Galván zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüya geeft de bal voor. Dublin is nu in balbezit. Dublin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tonay de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Terragno probeert naar een medespeler te passen. Frondizi kopt de bal weg. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 0:3

29e minuut.
Kucfir met een sublieme pass. Frondizi is nu in balbezit. Frondizi geeft een hoge lob. Tringov kan de bal niet met de borst controleren. Tringov schiet op doel. Terragno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Inworp. Kucfir met een snelle inworp. Frondizi geeft een lange en hoge pass. Sanden maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 0:4

32e minuut.
Frondizi geeft de bal voor. Sanden controleert de bal met de borst. Knotowski is nu in balbezit. Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Deflandre speelt de bal door. Tringov is nu in balbezit. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir haalt uit met een fantastische trap. Knotowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kucfir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Terragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Knotowski de bal onder controle te krijgen. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir passt de bal met de wreef. Tringov is nu in balbezit. Tringov haalt uit met een fantastische trap. Terragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanden rent richting de bal. Sanden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 0:5

42e minuut.
Sanden kopt de bal weg. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir speelt de bal door. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 66%, Grzmotomocni 34%.
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 0:6

47e minuut.
Kucfir passt de bal met de wreef. Sanden is nu in balbezit. Sanden schiet op doel. Knotowski probeert de bal aan de voet te houden. Terragno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 0:7

48e minuut.
Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin geeft een lange en hoge pass. Frondizi onderschept slim de pass. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 1:7

49e minuut.
Tonay speelt de bal door. Sanden rent richting de bal. Knotowski is nu in balbezit. Tringov is nu in balbezit. Tringov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Giszka geeft de bal voor. Qirdiqov met een sublieme pass. Tringov rent richting de bal. Tringov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Drechsler speelt de bal door. Tonay is nu in balbezit. Met opzet legt Giszka zijn tegenspeler op de grond. Giszka krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tringov passt de bal in één keer door. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir schiet op doel. Terragno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sanden rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 1:8

60e minuut.
De Simoni geeft de bal voor. Tringov rent richting de bal. Tringov passt de bal met de wreef. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden draait met de bal, schiet en ... Terragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kucfir is nu in balbezit. Kucfir speelt de bal door. Sanden rent richting de bal. Sanden schiet op doel. Knotowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terragno bokst de bal weg.

72e minuut.
Doeltrap. Kapuśniak komt het veld opgelopen. Cabaj komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir passt de bal zonder na te denken. Tringov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tringov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tringov passt de bal in één keer door. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kucfir de bal. Kucfir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Frondizi met de inworp. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Tringov rent richting de bal. Tringov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dublin passt de bal met de wreef. Galván rent richting de bal. Galván geeft de bal voor. Cabaj springt en kopt de bal. Czetwertyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kucfir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. da Costa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 61%, Grzmotomocni 39%.
Gwiazda Chudów - Grzmotomocni 1:8