Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grzmotomocni Gwiazda Chudów
+4 Tactiek test taktyka
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Frondizi met een sublieme pass. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden passt de bal zonder na te denken. Pradines is nu in balbezit. Pradines draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kiełbasiński is nu in balbezit. Sanden onderschept slim de pass. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines schiet op doel. Terragno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Gwiazda Chudów 1:0

12e minuut.
da Costa rent richting de bal. da Costa passt de bal zonder na te denken. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Sanden draait met de bal, schiet en ... Terragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pradines rent richting de bal. Pradines haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kucfir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frondizi is nu in balbezit. Frondizi geeft een hoge lob. Sanden maakt een snoekduik en kopt de bal. Terragno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Gwiazda Chudów 2:0

17e minuut.
Kucfir met een snelle inworp. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa passt de bal zonder na te denken. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Frondizi speelt de bal door. Sanden rent richting de bal. Knotowski rent richting de bal. Sanden onderschept slim de pass. Sanden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inworp. Kucfir met een snelle inworp. da Costa is nu in balbezit. da Costa geeft de bal voor. Sanden springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Gwiazda Chudów 3:0

22e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir onderschept slim de pass. Kucfir speelt de bal door. Sanden is nu in balbezit. Sanden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Gwiazda Chudów 4:0

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kucfir zal de hoekschop nemen. Sanden is nu in balbezit. Sanden schiet op doel. Terragno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

27e minuut.
Filocomo met een sublieme pass. Juul Hansen controleert de bal met de borst. Tonay is nu in balbezit. Tonay draait met de bal, schiet en ... Rákóczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dublin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frondizi de bal. Doval bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay onderschept slim de pass. Tonay draait met de bal, schiet en ... Rákóczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kucfir probeert de bal met de borst te controleren. Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines draait met de bal, schiet en ... Terragno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Gwiazda Chudów 5:0

40e minuut.
Frondizi kopt de bal weg. Pradines rent richting de bal. Kiełbasiński is nu in balbezit. Pradines onderschept slim de pass. Pradines haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kucfir neemt de hoekschop. Sanden maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 34%, Gwiazda Chudów 66%.
Grzmotomocni - Gwiazda Chudów 5:0

52e minuut.
Rüya probeert de bal aan de voet te houden. Pradines is nu in balbezit. Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sanden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanden schiet op doel. Terragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Frondizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frondizi met een sublieme pass. Sanden is nu in balbezit. Sanden draait met de bal, schiet en ... Terragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Gwiazda Chudów 6:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabaj komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rollet komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hermosillo verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir passt de bal in één keer door. Pradines is nu in balbezit. Pradines haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Galván kopt de bal weg. Dublin rent richting de bal. Tonay is nu in balbezit. Dublin rent richting de bal. Dublin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rákóczi met een harde bal richting middenveld. Kiełbasiński kopt de bal weg. Dublin is nu in balbezit. Dublin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sanden probeert de bal aan de voet te houden. Rollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Sanden is nu in balbezit. Sanden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Inworp. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kurz rent richting de bal. Kurz geeft de bal voor. Garstenauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dublin is nu in balbezit. Dublin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Frondizi rent richting de bal. Frondizi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rollet de bal. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ... Terragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kiełbasiński de bal. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 49%, Gwiazda Chudów 51%.
Grzmotomocni - Gwiazda Chudów 6:0