Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świątynia Futbolu FC Meiwa Radom
352 Tactiek four_tom
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 49.6
very good Schieten formidable
weak Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński passt de bal zonder na te denken. Eckstein is nu in balbezit. Eckstein geeft een lange en hoge pass. MacRobie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tattari probeert naar een medespeler te passen. Nicht speelt de bal door. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Jegor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nadarkiewicz de bal. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC Meiwa Radom 0:1

15e minuut.
Filantropol geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reitermaier controleert de bal met de borst. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Melis trapt de bal weg. Gibes heeft problemen om de bal te vangen. Eckstein probeert naar een medespeler te passen. MacRobie rent richting de bal. MacRobie haalt uit met een fantastische trap. Jegor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pyzdra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eckstein met de inworp. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szot trapt de bal weg. Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicht geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirillov met de inworp. Nicht is nu in balbezit. Nicht geeft een hoge lob. Ianculescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tattari is nu in balbezit. Tattari geeft een hoge lob. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie onderschept slim de pass. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicht verovert de bal door een tackle van achteren. Nicht probeert naar een medespeler te passen. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie draait met de bal, schiet en ... Jegor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Isaac rent richting de bal. Isaac passt de bal met de wreef. Eckstein probeert naar een medespeler te passen. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Jegor bokst de bal weg. Paal! MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC Meiwa Radom 0:2

30e minuut.
Besnard bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie onderschept slim de pass. MacRobie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ianculescu de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński passt de bal zonder na te denken. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Jegor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC Meiwa Radom 0:3

38e minuut.
Nicht verovert de bal door een tackle van achteren. Reitermaier is nu in balbezit. Isaac begaat een overtreding. Isaac krijgt een gele kaart. Reitermaier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Reitermaier neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Melis bokst de bal weg.

40e minuut.
Ianculescu probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz is nu in balbezit. MacRobie onderschept slim de pass. MacRobie haalt uit met een fantastische trap. Jegor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC Meiwa Radom 0:4

41e minuut.
Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Ianculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Jegor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gibes speelt de bal door. Holeščák rent richting de bal. Holeščák met een sublieme pass. Reitermaier is nu in balbezit. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 64%, FC Meiwa Radom 36%.
Świątynia Futbolu - FC Meiwa Radom 0:4

46e minuut.
Czubała komt het veld opgelopen. Tristán komt het veld opgelopen. Bueno komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nicht rent richting de bal. Nicht probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz met een sublieme pass. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC Meiwa Radom 1:4

57e minuut.
Czubała rent richting de bal. Vassallo begaat een overtreding. Czubała raakt geblesseerd tijdens het duel. Czubała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bueno maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nicht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyzdra met een sublieme pass. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán onderschept slim de pass. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Melis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - FC Meiwa Radom 2:4

61e minuut.
Vassallo kopt de bal weg. Nicht is nu in balbezit. Nicht geeft een lange en hoge pass. Daar is MacRobie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRobie draait met de bal, schiet en ... Jegor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Czubała geeft een hoge lob. Inworp. Holeščák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reitermaier kan de bal niet met de borst controleren. Reitermaier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Melis trapt de bal weg van het doel. Nicht kopt de bal weg. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Mingolini kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Nicht rent richting de bal. Holeščák onderschept slim de pass. Holeščák speelt de bal door. Tristán rent richting de bal. Tristán draait met de bal, schiet en ... Melis bokst de bal weg.

79e minuut.
Pyzdra kopt de bal weg. Vassallo kan de bal niet met de borst controleren. Nicht speelt de bal door. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Nicht probeert naar een medespeler te passen. Bagi is nu in balbezit. Tattari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tattari is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bagi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gibes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tristán maakt een snoekduik en kopt de bal. Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 55%, FC Meiwa Radom 45%.
Świątynia Futbolu - FC Meiwa Radom 2:4