Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiwa Radom Świątynia Futbolu
four_tom Tactiek utrzymanie
55% Balbezit 45%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 49.2
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Hordecki passt de bal in één keer door. Leino speelt de bal door. Besnard is nu in balbezit. Besnard schiet op doel. Melis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Isaac rent richting de bal. Leino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leino probeert naar een medespeler te passen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kanar passt de bal in één keer door. Leino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leino passt de bal in één keer door. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chaput geeft een hoge lob. Daar is Boligłowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRobie rent richting de bal. MacRobie schiet op doel. Kask probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Świątynia Futbolu 1:0

18e minuut.
Tattari kopt de bal weg. Leino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leino met een sublieme pass. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Leino met een sublieme pass. Eckstein met een sublieme pass. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu schiet op doel. Kask probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Świątynia Futbolu 2:0

25e minuut.
Isaac speelt de bal door. Pietras geeft een hoge lob. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Świątynia Futbolu 2:1

29e minuut.
Junaidi onderschept slim de pass. Besnard verovert de bal door een tackle van achteren. Besnard kan de bal niet met de borst controleren. Besnard schiet op doel. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meiwa Radom - Świątynia Futbolu 2:2

36e minuut.
Zawodziński is nu in balbezit. Nadarkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawodziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kirillov met een snel genomen vrije trap. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Kask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Kanar rent richting de bal. Kanar passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Melis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Melis met een harde bal richting middenveld. Leino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leino speelt de bal door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 67%, Świątynia Futbolu 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Meiwa Radom - Świątynia Futbolu 2:2

46e minuut.
Penna komt het veld opgelopen. Czubała komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Isaac is nu in balbezit. Mingolini verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini met een sublieme pass. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Świątynia Futbolu 2:3

55e minuut.
Eckstein met een sublieme pass. Daar is Ianculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ianculescu passt de bal zonder na te denken. MacRobie rent richting de bal. MacRobie schiet op doel. Kask bokst de bal weg.

64e minuut.
Junaidi is nu in balbezit. Junaidi geeft de bal voor. Nadarkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Leino rent richting de bal. Leino geeft een lange en hoge pass. Melis bokst de bal weg.

70e minuut.
Tattari met de inworp. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu onderschept slim de pass. Ianculescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Junaidi controleert de bal met de borst. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras met een sublieme pass. Leino rent richting de bal. Leino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kanar heeft problemen om de bal te vangen. Eckstein verovert de bal door een tackle van achteren. Eckstein speelt de bal door. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 57%, Świątynia Futbolu 43%.
FC Meiwa Radom - Świątynia Futbolu 2:3