Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eco F.C Huta
J7Mirr Tactiek 4-4-2 Kx
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 46.6
excellent Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Mężyk rent richting de bal. Bazler onderschept slim de pass. Bazler geeft een hoge lob. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek draait met de bal, schiet en ... Tański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Matysik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frączak probeert naar een medespeler te passen. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ... Radwański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - F.C Huta 1:0

11e minuut.
Świderski geeft de bal voor. Frączak probeert de bal met de borst te controleren. Frączak probeert naar een medespeler te passen. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel. Paal! Radwański bokst de bal weg.

15e minuut.
Rosiek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Świderski met de inworp. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski geeft de bal voor. Tański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Frączak passt de bal in één keer door. Matysik is nu in balbezit. Matysik passt de bal zonder na te denken. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz geeft de bal voor. Klytta kopt de bal weg. Klungelig pakt Matysik de bal. Matysik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frączak met een snelle inworp. Matysik speelt de bal door. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - F.C Huta 2:0

36e minuut.
Świderski trapt de bal weg van het doel. Matysik probeert de bal met de borst te controleren. Burlikowski onderschept slim de pass. Burlikowski geeft de bal voor. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eco 48%, F.C Huta 52%.
Eco - F.C Huta 2:0

52e minuut.
Drewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mężyk met een snelle inworp. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Frączak passt de bal zonder na te denken. Lentner speelt de bal door. Zuurman is nu in balbezit. Klytta onderschept slim de pass. Klytta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mężyk probeert naar een medespeler te passen. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski is nu in balbezit. Matysik verovert de bal door een tackle van achteren. Matysik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Przeczek kopt de bal weg. Inworp. Mężyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lentner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skrypcik de bal. Matysik rent richting de bal. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zuurman is nu in balbezit. Klytta verovert de bal door een tackle van achteren. Klytta passt de bal in één keer door. Matysik is nu in balbezit. Matysik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Balcerowicz passt de bal zonder na te denken. Mężyk heeft problemen om de bal te vangen. Mężyk geeft de bal voor. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Radwański trapt de bal weg van het doel. Zuurman speelt de bal door. Lentner speelt de bal door. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dośpiał geeft een hoge lob. Świderski heeft problemen om de bal te vangen. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączak rent richting de bal. Frączak geeft een hoge lob. Radwański bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eco 28%, F.C Huta 72%.
Eco - F.C Huta 2:0
Eco