Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobry Zły i Brzydki SAN ESCOBAR
gsquad Tactiek gti att
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten adequate
very good Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Gronek met de inworp. Praski rent richting de bal. Babinowski met een sublieme pass. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 1:0

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gronek zal de hoekschop nemen. Pichardo kopt de bal weg. Babinowski rent richting de bal. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 2:0

9e minuut.
Gniazdowski rent richting de bal. Inworp. Gronek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thế Lâm met een sublieme pass. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żygus neemt de hoekschop. Babinowski kopt de bal weg. Pichardo rent richting de bal. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sangue Frio geeft een hoge lob. Żygus speelt de bal door. Babinowski met een sublieme pass. Daar is Thế Lâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Lâm geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gronek onderschept slim de pass. Gronek passt de bal in één keer door. Pichardo probeert naar een medespeler te passen. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 3:0

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gronek neemt de hoekschop. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 4:0

24e minuut.
Dyrek speelt de bal door. Szczególski geeft de bal voor. Babinowski rent richting de bal. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek geeft een hoge lob. Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pichardo rent richting de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 5:0

25e minuut.
Żygus is nu in balbezit. Żygus passt de bal zonder na te denken. Pichardo rent richting de bal. Pichardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 6:0

29e minuut.
Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski geeft een hoge lob. Pichardo krijgt zijn hoofd ertegen. Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 7:0

36e minuut.
Praski kan de bal niet met de borst controleren. Babinowski geeft een lange en hoge pass. Petrus geeft een hoge lob. Szczególski kopt de bal weg. Babinowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Sangue Frio de bal. Babinowski is nu in balbezit. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 8:0

40e minuut.
Gronek met een snelle inworp. Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 9:0

44e minuut.
Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żygus neemt de hoekschop. Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 20%, SAN ESCOBAR 80%.
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 10:0

52e minuut.
Gniazdowski is nu in balbezit. Gronek verovert de bal door een tackle van achteren. Gronek geeft een lange en hoge pass. Pichardo springt en kopt de bal. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 11:0

56e minuut.
Żygus speelt de bal door. Thế Lâm met een sublieme pass. Gronek heeft problemen om de bal te vangen. Gronek geeft de bal voor. Pichardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 12:0

58e minuut.
Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gronek neemt de hoekschop. Pichardo krijgt zijn hoofd ertegen. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 13:0

60e minuut.
Babinowski met een sublieme pass. Gronek speelt de bal door. Żygus probeert naar een medespeler te passen. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sangue Frio speelt de bal door. Babinowski met een sublieme pass. Pichardo rent richting de bal. Pichardo schiet op doel. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 14:0

66e minuut.
Praski geeft de bal voor. Żygus kopt de bal weg. Valias probeert naar een medespeler te passen. Sangue Frio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangue Frio passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gronek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pichardo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babinowski rent richting de bal. Babinowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Thế Lâm met een sublieme pass. Madziek is nu in balbezit. Madziek geeft een lange en hoge pass. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo probeert naar een medespeler te passen. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 15:0

74e minuut.
Gniazdowski geeft een hoge lob. Żygus kopt de bal weg. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo schiet op doel. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 16:0

76e minuut.
Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo passt de bal zonder na te denken. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski schiet op doel. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 17:0

81e minuut.
Babinowski passt de bal met de wreef. Thế Lâm probeert de bal met de borst te controleren. Babinowski geeft de bal voor. Pichardo krijgt zijn hoofd ertegen. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Żygus is nu in balbezit. Żygus passt de bal met de wreef. Gronek is nu in balbezit. Gronek geeft een lange en hoge pass. Pichardo krijgt zijn hoofd ertegen. Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Thế Lâm rent richting de bal. Praski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thế Lâm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gronek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pichardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 21%, SAN ESCOBAR 79%.
Dobry Zły i Brzydki - SAN ESCOBAR 17:0