Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Dobry Zły i Brzydki
gti Tactiek gsquad
54% Balbezit 46%
89% Spel op eigen helft 11%
2 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 42.8
adequate Schieten solid
adequate Passen excellent
average Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Gronek met de inworp. Thế Lâm met een sublieme pass. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:1

4e minuut.
Żygus speelt de bal door. Babinowski rent richting de bal. Babinowski speelt de bal door. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:2

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gronek zal de hoekschop nemen. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Szczególski speelt de bal door. Żygus met een sublieme pass. Pichardo rent richting de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:3

10e minuut.
Babinowski met een snelle inworp. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm passt de bal met de wreef. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Thế Lâm kopt de bal weg. Inworp. Kuriata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pichardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:4

14e minuut.
Babinowski rent richting de bal. Babinowski passt de bal in één keer door. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:5

17e minuut.
Dyrek passt de bal in één keer door. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm passt de bal met de wreef. Pichardo rent richting de bal. Pichardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:6

20e minuut.
Gronek met een snelle inworp. Thế Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Pichardo rent richting de bal. Pichardo geeft een hoge lob. Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:7

22e minuut.
Żygus probeert naar een medespeler te passen. Pichardo heeft problemen om de bal te vangen. Pichardo speelt de bal door. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gronek met een snelle inworp. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pichardo de bal. Pichardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:8

28e minuut.
Talik trapt de bal weg. Babinowski speelt de bal door. Pichardo rent richting de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:9

30e minuut.
Daar is Leszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Pichardo rent richting de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pichardo probeert naar een medespeler te passen. Dylewski is nu in balbezit. Dylewski met een sublieme pass. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gronek met de inworp. Thế Lâm met een sublieme pass. Babinowski rent richting de bal. Babinowski draait met de bal, schiet en ... Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:10

33e minuut.
Madziek heeft problemen om de bal te vangen. Madziek probeert naar een medespeler te passen. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gronek probeert naar een medespeler te passen. Babinowski met een sublieme pass. Daar is Pichardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:11

44e minuut.
Fordel rent richting de bal. Thế Lâm onderschept slim de pass. Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 88%, Dobry Zły i Brzydki 12%.
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:12

46e minuut.
Pichardo speelt de bal door. Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Pichardo rent richting de bal. Pichardo schiet op doel. Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:13

48e minuut.
Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski passt de bal met de wreef. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo schiet op doel. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:14

51e minuut.
Gronek speelt de bal door. Thế Lâm speelt de bal door. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:15

56e minuut.
Czerkas geeft een hoge lob. Gronek kopt de bal weg. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babinowski de bal. Babinowski speelt de bal door. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:16

58e minuut.
Babinowski speelt de bal door. Pichardo probeert naar een medespeler te passen. Żygus speelt de bal door. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:17

61e minuut.
Gronek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Pichardo rent richting de bal. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pichardo rent richting de bal. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:18

67e minuut.
Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pichardo de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:19

69e minuut.
Madziek rent richting de bal. Madziek met een sublieme pass. Żygus speelt de bal door. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pichardo rent richting de bal. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:20

71e minuut.
Klungelig pakt Pichardo de bal. Pichardo met een sublieme pass. Żygus bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pichardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serwy heeft problemen om de bal te vangen. Kuriata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuriata met een sublieme pass. Inworp. Gronek met een snelle inworp. Thế Lâm speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Gronek met een snelle inworp. Thế Lâm speelt de bal door. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo schiet op doel. Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:21

75e minuut.
Inworp. Gronek met een snelle inworp. Thế Lâm speelt de bal door. Pichardo rent richting de bal. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:22

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gronek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pichardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kuriata geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gronek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thế Lâm geeft een hoge lob. Pichardo springt en kopt de bal. Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 89%, Dobry Zły i Brzydki 11%.
SAN ESCOBAR - Dobry Zły i Brzydki 0:23