Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiwa Radom Gwiazda Chudów
four_tom Tactiek test taktyka
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Nicht passt de bal zonder na te denken. Eckstein met een sublieme pass. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Terragno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 1:0

8e minuut.
Czubała geeft de bal voor. Inworp. Galván met een snelle inworp. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Rüya geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Rüya geeft de bal voor. Isaac verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garstenauer neemt de hoekschop. Rüya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rüya speelt de bal door. Tonay is nu in balbezit. Filantropol onderschept slim de pass. Dublin is nu in balbezit. Dublin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván met een sublieme pass. Tonay rent richting de bal. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 1:1

24e minuut.
Zehtinski speelt de bal door. Rüya rent richting de bal. Rüya passt de bal in één keer door. Tonay rent richting de bal. Tonay draait met de bal, schiet en ... Melis bokst de bal weg. Daar is Filantropol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu met een sublieme pass. De Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Czubała geeft een lange en hoge pass. Kiełbasiński onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zawodziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ianculescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ianculescu passt de bal zonder na te denken. Eckstein met een sublieme pass. Nicht is nu in balbezit. Nicht geeft de bal voor. MacRobie maakt een snoekduik en kopt de bal. Terragno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Tonay rent richting de bal. Tonay passt de bal in één keer door. Dublin is nu in balbezit. Dublin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 58%, Gwiazda Chudów 42%.
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 1:2

46e minuut.
Bueno komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Knotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knotowski geeft een lange en hoge pass. Filantropol geeft een hoge lob. MacRobie heeft problemen om de bal te vangen. MacRobie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Isaac probeert naar een medespeler te passen. Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 2:2

53e minuut.
Zehtinski heeft problemen om de bal te vangen. Nicht probeert naar een medespeler te passen. Knotowski is nu in balbezit. Knotowski passt de bal in één keer door. Terragno heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 3:2

54e minuut.
Tonay is nu in balbezit. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Filantropol geeft een lange en hoge pass. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Czubała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicht kan de bal niet met de borst controleren. Nicht speelt de bal door. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is MacRobie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 4:2

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabaj komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Filantropol geeft een lange en hoge pass. MacRobie rent richting de bal. MacRobie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno schiet op doel. Terragno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Doeltrap. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Knotowski geeft de bal voor. Kirillov kopt de bal weg. Kapuśniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isaac bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaac geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Knotowski kopt de bal weg. Zehtinski is nu in balbezit. Isaac speelt de bal door. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zawodziński rent richting de bal. Zawodziński passt de bal in één keer door. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie schiet op doel. Terragno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 5:2

87e minuut.
Junaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Junaidi geeft de bal voor. De Simoni rent richting de bal. MacRobie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 6:2

89e minuut.
Czubała geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garstenauer met de inworp. Dublin rent richting de bal. Dublin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 38%, Gwiazda Chudów 62%.
FC Meiwa Radom - Gwiazda Chudów 6:2