Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwiazda Chudów FC Meiwa Radom
test taktyka Tactiek four_tom
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Eckstein de bal. Drechsler rent richting de bal. Eckstein onderschept slim de pass. Eckstein geeft een hoge lob. MacRobie krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ianculescu controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Knotowski ... Strafschop! Knotowski krijgt een gele kaart. MacRobie raakt geblesseerd tijdens het duel. Ianculescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - FC Meiwa Radom 0:1

11e minuut.
Drechsler probeert naar een medespeler te passen. Zehtinski met een sublieme pass. Dublin rent richting de bal. Dublin met een sublieme pass. Hermosillo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirillov met een snelle inworp. Chaput speelt de bal door. MacRobie rent richting de bal. MacRobie draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dublin is nu in balbezit. Kirillov onderschept slim de pass. Kirillov probeert naar een medespeler te passen. MacRobie rent richting de bal. MacRobie schiet op doel. Terragno bokst de bal weg.

42e minuut.
Chaput speelt de bal door. Ianculescu rent richting de bal. Kiełbasiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiełbasiński krijgt een gele kaart. Ianculescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ianculescu neemt de penalty, wat een uithaal! Terragno bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

45e minuut.
MacRobie kopt de bal weg. Zawodziński rent richting de bal. Zawodziński geeft de bal voor. Ianculescu controleert de bal met de borst. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiełbasiński kopt de bal weg. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - FC Meiwa Radom 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 56%, FC Meiwa Radom 44%.
Gwiazda Chudów - FC Meiwa Radom 0:2

47e minuut.
Ianculescu rent richting de bal. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński passt de bal zonder na te denken. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Terragno bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bueno komt het veld opgelopen. Czubała komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Filantropol passt de bal zonder na te denken. Bueno rent richting de bal. Chaput met een sublieme pass. MacRobie rent richting de bal. MacRobie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Terragno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván onderschept slim de pass. Galván passt de bal in één keer door. Tonay rent richting de bal. Tonay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - FC Meiwa Radom 1:2

56e minuut.
Drechsler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eckstein is nu in balbezit. Eckstein geeft een lange en hoge pass. Chaput rent richting de bal. Chaput schiet op doel. Terragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bueno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nicht komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Zawodziński passt de bal in één keer door. Daar is Chaput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaput probeert naar een medespeler te passen. Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicht haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De Simoni rent richting de bal. Zawodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zawodziński speelt de bal door. Nicht is nu in balbezit. Nicht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabaj komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Isaac passt de bal met de wreef. Zawodziński rent richting de bal. De Simoni maakt een afschuwelijke overtreding. De Simoni krijgt een gele kaart. Zawodziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rollet komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Eckstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eckstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Tattari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nicht is nu in balbezit. Nicht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Terragno trapt de bal weg. Dublin kopt de bal weg. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin passt de bal met de wreef. Tonay is nu in balbezit. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gwiazda Chudów - FC Meiwa Radom 2:2

86e minuut.
Garstenauer met een snelle inworp. Dublin rent richting de bal. Dublin geeft een lange en hoge pass. Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 71%, FC Meiwa Radom 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gwiazda Chudów - FC Meiwa Radom 2:2