Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grzmotomocni Świątynia Futbolu
+3high Tactiek 352
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 39.7
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zwak
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kucfir passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Qirdiqov de bal. Qirdiqov geeft een hoge lob. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Qirdiqov verovert de bal door een tackle van achteren. Qirdiqov geeft een lange en hoge pass. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 1:0

8e minuut.
Besnard heeft problemen om de bal te vangen. Tringov is nu in balbezit. Tringov probeert naar een medespeler te passen. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucfir met de inworp. Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Tringov is nu in balbezit. Tringov draait met de bal, schiet en ... Jegor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir met een sublieme pass. Frondizi geeft een lange en hoge pass. Sanden springt en kopt de bal. Jegor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Gdaniec de bal. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sanden de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Jegor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 3:0

16e minuut.
Tringov passt de bal met de wreef. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holeščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden onderschept slim de pass. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 4:0

17e minuut.
Reitermaier speelt de bal door. Besnard rent richting de bal. Tringov onderschept slim de pass. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Jegor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Klungelig pakt Sanden de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brendler. Sanden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frondizi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sanden de bal. Sanden schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Frondizi passt de bal met de wreef. Sanden rent richting de bal. Tringov rent richting de bal. Sanden is nu in balbezit. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 5:0

31e minuut.
Frondizi met de inworp. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir passt de bal zonder na te denken. Tringov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tringov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kucfir passt de bal zonder na te denken. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden passt de bal zonder na te denken. Tringov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tringov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 6:0

37e minuut.
Bagi met een sublieme pass. Mingolini probeert naar een medespeler te passen. Qirdiqov geeft een lange en hoge pass. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tringov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 28%, Świątynia Futbolu 72%.
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 6:0

46e minuut.
Tristán komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Frondizi kopt de bal weg. Tringov rent richting de bal. Tringov passt de bal met de wreef. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bagi rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucfir met de inworp. Frondizi rent richting de bal. Frondizi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir geeft een lange en hoge pass. Sanden rent richting de bal. Sanden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 7:0

61e minuut.
Holeščák met een sublieme pass. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tristán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holeščák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mingolini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 7:1

63e minuut.
Kucfir onderschept slim de pass. Kucfir geeft de bal voor. Tringov rent richting de bal. Tringov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 8:1

69e minuut.
Brendler rent richting de bal. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Sanden rent richting de bal. Sanden schiet op doel. Jegor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Qirdiqov is nu in balbezit. Qirdiqov geeft een hoge lob. Sanden is nu in balbezit. Sanden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 9:1

72e minuut.
Sanden rent richting de bal. Mingolini begaat een overtreding. Sanden raakt geblesseerd tijdens het duel. Frondizi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tringov kopt de bal weg. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 10:1

74e minuut.
Tringov passt de bal in één keer door. Qirdiqov rent richting de bal. Met opzet legt Reitermaier zijn tegenspeler op de grond. Reitermaier is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Bagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden onderschept slim de pass. Sanden passt de bal met de wreef. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Giszka probeert naar een medespeler te passen. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir passt de bal zonder na te denken. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden schiet op doel. Jegor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 11:1

88e minuut.
Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir onderschept slim de pass. Kucfir passt de bal in één keer door. Sanden is nu in balbezit. Sanden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Qirdiqov is nu in balbezit. Qirdiqov probeert naar een medespeler te passen. Kucfir speelt de bal door. Sanden is nu in balbezit. Sanden schiet op doel. Jegor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Qirdiqov met een snelle inworp. Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Tringov rent richting de bal. Tringov haalt uit met een fantastische trap. Jegor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 33%, Świątynia Futbolu 67%.
Grzmotomocni - Świątynia Futbolu 12:1