Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świątynia Futbolu Grzmotomocni
utrzymanie Tactiek +4
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Orsa probeert naar een medespeler te passen. Kanar rent richting de bal. Kanar speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Grzmotomocni 1:0

7e minuut.
Boligłowa is nu in balbezit. Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Navea rent richting de bal. Pradines onderschept slim de pass. Pradines schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Kask maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Świątynia Futbolu - Grzmotomocni 1:1

10e minuut.
Mingolini is nu in balbezit. Doval begaat een overtreding. Mingolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kanar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mingolini springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kucfir rent richting de bal. Kucfir geeft een lange en hoge pass. Sanden kopt de bal weg. Pradines is nu in balbezit. Pradines haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kucfir is nu in balbezit. Kucfir met een sublieme pass. Frondizi probeert naar een medespeler te passen. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Grzmotomocni 1:2

22e minuut.
Klungelig pakt da Costa de bal. da Costa passt de bal met de wreef. Frondizi probeert naar een medespeler te passen. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă onderschept slim de pass. Gâlceavă geeft een lange en hoge pass. da Costa kopt de bal weg. Pradines rent richting de bal. Kask probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pradines rent richting de bal. Pradines haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Grzmotomocni 1:3

27e minuut.
Kucfir onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siciński. Kucfir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frondizi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pradines rent richting de bal. Met opzet legt Navea zijn tegenspeler op de grond. Navea krijgt een gele kaart. Pradines is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kucfir neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Siciński passt de bal zonder na te denken. Pietras is nu in balbezit. Pietras probeert naar een medespeler te passen. Besnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Frondizi passt de bal zonder na te denken. da Costa heeft problemen om de bal te vangen. da Costa met een sublieme pass. Pradines rent richting de bal. Pradines schiet op doel. Kask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Navea kopt de bal weg. Pietras is nu in balbezit. Pietras geeft de bal voor. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras passt de bal in één keer door. Siciński heeft problemen om de bal te vangen. Siciński geeft een hoge lob. Besnard krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Grzmotomocni 2:3

45e minuut.
Penna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 54%, Grzmotomocni 46%.
Świątynia Futbolu - Grzmotomocni 2:3

52e minuut.
Frondizi probeert naar een medespeler te passen. da Costa rent richting de bal. Siciński begaat een overtreding. Siciński krijgt een gele kaart. da Costa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. da Costa kan niet meer verder spelen. Qirdiqov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Penna de bal. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Kucfir passt de bal met de wreef. Qirdiqov is nu in balbezit. Qirdiqov geeft een lange en hoge pass. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden draait met de bal, schiet en ... Kask verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Juul Hansen is nu in balbezit. Juul Hansen geeft een hoge lob. Sanden is nu in balbezit. Sanden draait met de bal, schiet en ... Kask maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - Grzmotomocni 2:4

88e minuut.
Gâlceavă kopt de bal weg. Frondizi is nu in balbezit. Frondizi geeft een hoge lob. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Qirdiqov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qirdiqov passt de bal in één keer door. Pradines is nu in balbezit. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 42%, Grzmotomocni 58%.
Świątynia Futbolu - Grzmotomocni 2:4