Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR FC Meiwa Radom
gti att Tactiek four_tom
50% Balbezit 50%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten formidable
adequate Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Nicht speelt de bal door. Eckstein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ianculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 0:1

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eckstein neemt de hoekschop. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 0:2

7e minuut.
Serwy heeft problemen om de bal te vangen. Serwy speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eckstein geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ianculescu springt en kopt de bal. Leszek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 0:3

9e minuut.
Eckstein met een snelle inworp. Isaac speelt de bal door. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 0:4

13e minuut.
Zawodziński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ianculescu de bal. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 0:5

15e minuut.
Nicht probeert naar een medespeler te passen. MacRobie rent richting de bal. MacRobie passt de bal in één keer door. Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński geeft de bal voor. Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 0:6

24e minuut.
Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu geeft de bal voor. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 0:7

25e minuut.
Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu passt de bal met de wreef. Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 1:7

29e minuut.
Petrus is nu in balbezit. Petrus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pietrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 1:8

34e minuut.
MacRobie rent richting de bal. MacRobie passt de bal zonder na te denken. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 1:9

36e minuut.
Zawodziński speelt de bal door. Eckstein is nu in balbezit. Nicht is nu in balbezit. Nicht geeft de bal voor. MacRobie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 1:10

38e minuut.
Ijicov passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eckstein zal de hoekschop nemen. Ianculescu krijgt zijn hoofd ertegen. Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 1:11

39e minuut.
Isaac geeft een lange en hoge pass. Petrus kopt de bal weg. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 1:12

41e minuut.
Nicht passt de bal zonder na te denken. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacRobie de bal. MacRobie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 1:13

45e minuut.
MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie speelt de bal door. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 77%, FC Meiwa Radom 23%.
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 1:14

47e minuut.
Inworp. Bueno komt het veld opgelopen. Czubała komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ijicov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicht. Ijicov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ijicov heeft problemen om de bal te vangen. Ijicov schiet op doel. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 2:14

52e minuut.
Bueno probeert naar een medespeler te passen. MacRobie rent richting de bal. Sangue Frio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sangue Frio krijgt een gele kaart. MacRobie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicht neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Czerkas rent richting de bal. Valente speelt de bal door. Kazımov probeert naar een medespeler te passen. Ijicov rent richting de bal. Ijicov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zawodziński rent richting de bal. Inworp. Czubała met de inworp. Nicht geeft een lange en hoge pass. Bueno maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel. Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 2:15

59e minuut.
Daar is Petrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawodziński rent richting de bal. Petrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński onderschept slim de pass. Zawodziński probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 2:16

62e minuut.
Tattari passt de bal in één keer door. Eckstein speelt de bal door. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie schiet op doel. Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 2:17

64e minuut.
Kazımov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piłsudski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Filantropol probeert de bal aan de voet te houden. Isaac bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaac geeft een lange en hoge pass. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 2:18

71e minuut.
MacRobie is nu in balbezit. MacRobie probeert naar een medespeler te passen. Leszek speelt de bal door. Ijicov is nu in balbezit. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 3:18

73e minuut.
Czubała probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ijicov de bal onder controle te krijgen. Sangue Frio rent richting de bal. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno schiet op doel. Leszek bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 3:19

77e minuut.
Ban rent richting de bal. Eckstein onderschept slim de pass. Eckstein geeft een hoge lob. MacRobie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 3:20

82e minuut.
Sangue Frio geeft de bal voor. Daar is Nicht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicht probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zawodziński met een sublieme pass. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 3:21

84e minuut.
Petrus heeft problemen om de bal te vangen. Nicht rent richting de bal. Nicht passt de bal zonder na te denken. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Nicht is nu in balbezit. Ijicov verovert de bal door een tackle van achteren. Ijicov speelt de bal door. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 3:22

87e minuut.
Ijicov is nu in balbezit. Ijicov passt de bal in één keer door. MacRobie rent richting de bal. MacRobie draait met de bal, schiet en ... Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 3:23

90e minuut.
Ijicov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zawodziński probeert naar een medespeler te passen. MacRobie heeft problemen om de bal te vangen. MacRobie schiet op doel. Leszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 3:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 75%, FC Meiwa Radom 25%.
SAN ESCOBAR - FC Meiwa Radom 3:24