Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiwa Radom SAN ESCOBAR
four_tom Tactiek 5d2m1wp2a
58% Balbezit 42%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen good


16e minuut.
Cortez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ijicov rent richting de bal. Ijicov passt de bal met de wreef. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 0:1

25e minuut.
MacRobie heeft problemen om de bal te vangen. Valente begaat een overtreding. MacRobie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isaac met een snel genomen vrije trap. Ianculescu kan de bal niet met de borst controleren. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valente kopt de bal weg. Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zawodziński geeft een hoge lob. Ianculescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 1:1

27e minuut.
Ianculescu speelt de bal door. Eckstein is nu in balbezit. Czerkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerkas krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Eckstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tattari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ianculescu de bal. Sangue Frio is nu in balbezit. Ianculescu onderschept slim de pass. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kirillov onderschept slim de pass. Kirillov met een sublieme pass. Ianculescu is nu in balbezit. MacRobie rent richting de bal. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 2:1

31e minuut.
Eckstein met een sublieme pass. Chaput probeert de bal aan de voet te houden. Zawodziński speelt de bal door. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 3:1

32e minuut.
Ban is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaput. Ban raakt geblesseerd tijdens het duel. Oliva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Ban de bal onder controle te krijgen. Ban probeert naar een medespeler te passen. Ijicov rent richting de bal. Ijicov haalt uit met een fantastische trap. Melis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Cortez rent richting de bal. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Ijicov is nu in balbezit. Ijicov schiet op doel. Melis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 3:2

42e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cortez met een sublieme pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 62%, SAN ESCOBAR 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 3:3

46e minuut.
Bueno komt het veld opgelopen. Czubała komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Czerkas verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkas met een sublieme pass. Oliva speelt de bal door. Ijicov rent richting de bal. Ijicov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Czerkas met een snelle inworp. Ban geeft een hoge lob. Ijicov is nu in balbezit. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 3:4

61e minuut.
MacRobie probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Eckstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckstein geeft een lange en hoge pass. Fordel rent richting de bal. MacRobie onderschept slim de pass. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 4:4

68e minuut.
Czerkas verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkas geeft een lange en hoge pass. Ban kopt de bal weg. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov draait met de bal, schiet en ... Melis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Sangue Frio geeft een hoge lob. Ijicov is nu in balbezit. Ban is nu in balbezit. Ijicov rent richting de bal. Ijicov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
MacRobie is nu in balbezit. Chaput is nu in balbezit. Chaput passt de bal zonder na te denken. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaput bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaput met een sublieme pass. MacRobie rent richting de bal. MacRobie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bueno is nu in balbezit. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 53%, SAN ESCOBAR 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Meiwa Radom - SAN ESCOBAR 4:4