Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwiazda Chudów Dobry Zły i Brzydki
test taktyka Tactiek gsquad
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Pichardo passt de bal met de wreef. Gronek is nu in balbezit. Gronek passt de bal zonder na te denken. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zehtinski speelt de bal door. Garstenauer rent richting de bal. Garstenauer passt de bal in één keer door. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Garstenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garstenauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garstenauer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonay is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Madziek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żygus bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus met een sublieme pass. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Pichardo rent richting de bal. Paal! Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Dobry Zły i Brzydki 0:1

22e minuut.
Gronek probeert de bal aan de voet te houden. Dublin is nu in balbezit. Thế Lâm begaat een overtreding. Thế Lâm krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Babinowski passt de bal zonder na te denken. Gronek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galván. Galván krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kiełbasiński rent richting de bal. Kiełbasiński passt de bal zonder na te denken. Madziek geeft de bal voor. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. Terragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babinowski rent richting de bal. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Dobry Zły i Brzydki 0:2

36e minuut.
Gronek met een sublieme pass. Żygus is nu in balbezit. Żygus probeert naar een medespeler te passen. Pichardo rent richting de bal. Pichardo schiet op doel. Terragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Drechsler met een sublieme pass. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek geeft een hoge lob. Pichardo krijgt zijn hoofd ertegen. Terragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Dobry Zły i Brzydki 0:3

38e minuut.
Gronek passt de bal zonder na te denken. Babinowski rent richting de bal. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Pichardo rent richting de bal. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Dobry Zły i Brzydki 0:4

43e minuut.
Talik met een harde bal richting middenveld. Kiełbasiński rent richting de bal. Met opzet legt Pichardo zijn tegenspeler op de grond. Pichardo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Pichardo met een sublieme pass. Zehtinski met een snel genomen vrije trap. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya onderschept slim de pass. Rüya schiet op doel. Talik bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 61%, Dobry Zły i Brzydki 39%.
Gwiazda Chudów - Dobry Zły i Brzydki 0:4

48e minuut.
Dublin passt de bal in één keer door. Garstenauer heeft problemen om de bal te vangen. Garstenauer met een sublieme pass. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin geeft een hoge lob. Talik bokst de bal weg.

58e minuut.
Gronek rent richting de bal. Gronek speelt de bal door. Żygus probeert naar een medespeler te passen. Babinowski rent richting de bal. Babinowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabaj komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Galván passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drechsler de bal. Drechsler passt de bal met de wreef. Galván is nu in balbezit. Galván geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Babinowski met een sublieme pass. Daar is Gronek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronek passt de bal zonder na te denken. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 63%, Dobry Zły i Brzydki 37%.
Gwiazda Chudów - Dobry Zły i Brzydki 0:4