Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobry Zły i Brzydki Gwiazda Chudów
gsquad Tactiek test taktyka
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 46.6
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gronek zal de hoekschop nemen. Babinowski kopt de bal weg. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kiełbasiński de bal onder controle te krijgen. Terragno bokst de bal weg.

5e minuut.
Valias verovert de bal door een tackle van achteren. Valias met een sublieme pass. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm geeft een lange en hoge pass. Pichardo krijgt zijn hoofd ertegen. Terragno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Drechsler probeert naar een medespeler te passen. Babinowski speelt de bal door. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Terragno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Gwiazda Chudów 1:0

16e minuut.
Żygus met een sublieme pass. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski speelt de bal door. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Terragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pichardo rent richting de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Żygus kopt de bal weg. Pichardo rent richting de bal. Kiełbasiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pichardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Pichardo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Gwiazda Chudów 2:0

28e minuut.
Kiełbasiński geeft een hoge lob. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziek begaat een overtreding. Dublin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dublin kan niet meer verder spelen. Hermosillo komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Gronek geeft een hoge lob. Babinowski kopt de bal weg. Pichardo rent richting de bal. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. Terragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kiełbasiński rent richting de bal. Babinowski onderschept slim de pass. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo haalt uit met een fantastische trap. Terragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gronek met een sublieme pass. Babinowski rent richting de bal. Babinowski met een sublieme pass. Pichardo rent richting de bal. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pichardo is nu in balbezit. Kiełbasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbasiński passt de bal met de wreef. Hermosillo is nu in balbezit. Hermosillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Thế Lâm speelt de bal door. Żygus bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus speelt de bal door. Pichardo rent richting de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 31%, Gwiazda Chudów 69%.
Dobry Zły i Brzydki - Gwiazda Chudów 2:0

49e minuut.
Madziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus is nu in balbezit. Żygus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Babinowski de bal. Babinowski geeft de bal voor. Terragno bokst de bal weg. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Gwiazda Chudów 3:0

53e minuut.
Madziek geeft een lange en hoge pass. Pichardo speelt de bal door. Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski schiet op doel. Terragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - Gwiazda Chudów 4:0

58e minuut.
Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya onderschept slim de pass. Gronek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüya roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rüya kan niet meer verder spelen. Cabaj komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván probeert naar een medespeler te passen. Gronek speelt de bal door. Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Rollet komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Szczególski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván met een sublieme pass. Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Gronek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babinowski geeft een hoge lob. Kiełbasiński probeert de bal aan de voet te houden. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo schiet op doel. Terragno bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronek probeert naar een medespeler te passen. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Pichardo rent richting de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 38%, Gwiazda Chudów 62%.
Dobry Zły i Brzydki - Gwiazda Chudów 4:0