Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świątynia Futbolu F.C Huta
352 Tactiek 4-4-2 Kx
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 47
solid Schieten good
weak Passen solid
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Dimitrescu kopt de bal weg. Skrypcik geeft een hoge lob. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - F.C Huta 0:1

17e minuut.
Zuurman geeft een hoge lob. Burlikowski kopt de bal weg. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - F.C Huta 0:2

19e minuut.
Cisło haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gdaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek draait met de bal, schiet en ... Jegor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Burlikowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Szot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cisło krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Przeczek heeft problemen om de bal te vangen. Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Cisło rent richting de bal. Cisło schiet op doel. Jegor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świątynia Futbolu - F.C Huta 0:3

27e minuut.
Bazler rent richting de bal. Holeščák onderschept slim de pass. Holeščák geeft een lange en hoge pass. Mantzavinis is nu in balbezit. Mantzavinis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Holeščák probeert naar een medespeler te passen. Zuurman is nu in balbezit. Zuurman passt de bal in één keer door. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Skrypcik kopt de bal weg. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Przeczek maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Przeczek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Przeczek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Besnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnard geeft een hoge lob. Bagi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mingolini de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 69%, F.C Huta 31%.
Świątynia Futbolu - F.C Huta 0:3

72e minuut.
Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski passt de bal met de wreef. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... Jegor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Nadarkiewicz speelt de bal door. Vassallo rent richting de bal. Burlikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burlikowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Dimitrescu speelt de bal door. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szot passt de bal zonder na te denken. Cisło rent richting de bal. Cisło schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świątynia Futbolu 53%, F.C Huta 47%.
Świątynia Futbolu - F.C Huta 0:3