Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Huta Świątynia Futbolu
4-4-2 Kx Tactiek utrzymanie
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
46 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hordecki stond buitenspel. Skrypcik neemt vlug de vrije trap. Bazler is nu in balbezit. Bazler geeft de bal voor. Cisło springt en kopt de bal. Kask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Świątynia Futbolu 1:0

15e minuut.
Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini geeft een lange en hoge pass. Świderski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
van Overeem probeert naar een medespeler te passen. Siciński is nu in balbezit. Siciński geeft een hoge lob. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Radwański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Huta - Świątynia Futbolu 1:1

20e minuut.
Świderski rent richting de bal. Pietras onderschept slim de pass. Pietras speelt de bal door. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Radwański bokst de bal weg.

27e minuut.
Skrypcik passt de bal in één keer door. Zuurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek rent richting de bal. Przeczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Świątynia Futbolu 2:1

34e minuut.
Dimitrescu speelt de bal door. Klungelig pakt Świderski de bal. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Siciński geeft de bal voor. Besnard kopt de bal weg. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Huta - Świątynia Futbolu 2:2

42e minuut.
Klungelig pakt Bazler de bal. Zuurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler geeft de bal voor. Klungelig pakt Przeczek de bal. Przeczek schiet op doel. Kask bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 62%, Świątynia Futbolu 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Huta - Świątynia Futbolu 2:2

46e minuut.
Penna komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Zuurman met een sublieme pass. Cisło controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boligłowa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel. Radwański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Radwański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Świątynia Futbolu 2:3

64e minuut.
Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras geeft een hoge lob. Bazler met een sublieme pass. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek haalt uit met een fantastische trap. Kask probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Siciński passt de bal zonder na te denken. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras speelt de bal door. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Penna rent richting de bal. Penna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dimitrescu de bal onder controle te krijgen. Radwański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Skrypcik passt de bal in één keer door. Burlikowski rent richting de bal. Navea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navea krijgt een gele kaart. Burlikowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Siciński is nu in balbezit. Siciński speelt de bal door. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft een lange en hoge pass. Hordecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Radwański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Świderski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Świątynia Futbolu 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 62%, Świątynia Futbolu 38%.
F.C Huta - Świątynia Futbolu 2:4