Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiwa Radom Eco
four_tom Tactiek J7Mirr
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 45.2
uitstekend Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Mężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu onderschept slim de pass. Frączak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Frączak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Frączak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ianculescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isaac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duszak kopt de bal weg. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Zawodziński rent richting de bal. Zawodziński probeert naar een medespeler te passen. Chaput is nu in balbezit. Chaput geeft de bal voor. Ianculescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
MacRobie passt de bal met de wreef. Zawodziński heeft problemen om de bal te vangen. Zawodziński speelt de bal door. Chaput geeft een lange en hoge pass. Ianculescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tattari kopt de bal weg. MacRobie controleert de bal met de borst. Mężyk speelt de bal door. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner haalt uit met een fantastische trap. Melis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Matysik met een snelle inworp. Mężyk rent richting de bal. Mężyk passt de bal zonder na te denken. Pachota is nu in balbezit. Pachota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pachota is nu in balbezit. Matysik rent richting de bal. Matysik speelt de bal door. Lentner rent richting de bal. Lentner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie probeert naar een medespeler te passen. Zawodziński rent richting de bal. Zawodziński geeft een lange en hoge pass. Ianculescu krijgt zijn hoofd ertegen. Tański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Tattari verovert de bal door een tackle van achteren. Mężyk onderschept slim de pass. Mężyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lentner de bal. Lentner schiet op doel. Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Junaidi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lentner zal de hoekschop nemen. Pachota springt en kopt de bal. Melis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Zawodziński heeft problemen om de bal te vangen. Lentner rent richting de bal. Zawodziński onderschept slim de pass. Zawodziński geeft een hoge lob. Ianculescu krijgt zijn hoofd ertegen. Tański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 42%, Eco 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Meiwa Radom - Eco 0:0

46e minuut.
Bueno komt het veld opgelopen. Czubała komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Eckstein met de inworp. Isaac rent richting de bal. Isaac geeft een hoge lob. MacRobie maakt een snoekduik en kopt de bal. Tański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Czubała geeft een hoge lob. Klytta is nu in balbezit. Eckstein onderschept slim de pass. Eckstein geeft een hoge lob. MacRobie krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Isaac kopt de bal weg. Daar is Chaput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaput met een sublieme pass. Klungelig pakt Czubała de bal. Lentner verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czubała met de inworp. Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński geeft de bal voor. Bueno springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 42%, Eco 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Meiwa Radom - Eco 0:0
Eco