Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grzmotomocni SAN ESCOBAR
+3high Tactiek 5d2m1wp2a
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
22 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 48.3
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Kucfir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerkas. Kucfir raakt geblesseerd tijdens het duel. Frondizi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sanden springt en kopt de bal. Daar is Fordel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Frondizi kopt de bal weg. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha rent richting de bal. Sanden onderschept slim de pass. Sanden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tringov probeert naar een medespeler te passen. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir speelt de bal door. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap. Kuriata bokst de bal weg.

14e minuut.
Ban is nu in balbezit. Jarmoluk onderschept slim de pass. Jarmoluk geeft de bal voor. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Frondizi met een sublieme pass. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir geeft een lange en hoge pass. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tringov verovert de bal door een tackle van achteren. Tringov geeft een lange en hoge pass. Fordel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Sanden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - SAN ESCOBAR 1:0

30e minuut.
Czerkas passt de bal zonder na te denken. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Ijicov is nu in balbezit. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Frondizi geeft een lange en hoge pass. Sanden rent richting de bal. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kuriata trapt de bal weg van het doel. Tringov rent richting de bal. Tringov passt de bal met de wreef. Pradines is nu in balbezit. Pradines draait met de bal, schiet en ... Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 49%, SAN ESCOBAR 51%.
Grzmotomocni - SAN ESCOBAR 1:0

49e minuut.
Pradines verovert de bal door een tackle van achteren. Sangue Frio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines onderschept slim de pass. Sanden is nu in balbezit. Sanden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kucfir met de inworp. Tringov rent richting de bal. Tringov speelt de bal door. Pradines rent richting de bal. Pradines draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Kucfir met de inworp. Tringov met een sublieme pass. Pradines is nu in balbezit. Pradines haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cortez geeft de bal voor. Giszka heeft problemen om de bal te vangen. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Rákóczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grzmotomocni - SAN ESCOBAR 1:1

59e minuut.
Frondizi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giszka de bal. Czetwertyński is nu in balbezit. Ijicov verovert de bal door een tackle van achteren. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Frondizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frondizi geeft een lange en hoge pass. Valente heeft problemen om de bal te vangen. Sanden is nu in balbezit. Sanden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kucfir is nu in balbezit. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines is nu in balbezit. Pradines schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Frondizi passt de bal zonder na te denken. Tringov probeert naar een medespeler te passen. Sangue Frio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden onderschept slim de pass. Sanden schiet op doel. Kuriata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez geeft een lange en hoge pass. Czetwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rákóczi speelt de bal door. Czerkas kopt de bal weg. Klungelig pakt Giszka de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kulhawik onderschept slim de pass. Tringov onderschept slim de pass. Tringov passt de bal met de wreef. Sanden rent richting de bal. Sanden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Czerkas rent richting de bal. Czerkas met een sublieme pass. Tringov met een sublieme pass. Sanden rent richting de bal. Sanden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fordel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines onderschept slim de pass. Pradines draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 52%, SAN ESCOBAR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grzmotomocni - SAN ESCOBAR 1:1