Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Huta Gwiazda Chudów
4-4-2 Kx Tactiek test taktyka
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 45.4
average Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Zuurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuurman geeft een lange en hoge pass. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. Terragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván is nu in balbezit. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft een hoge lob. Tonay maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Gwiazda Chudów 0:1

19e minuut.
Kiełbasiński met een sublieme pass. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski passt de bal zonder na te denken. Cisło is nu in balbezit. Cisło draait met de bal, schiet en ... Terragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik onderschept slim de pass. Skrypcik geeft een hoge lob. Cisło maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Drechsler geeft een hoge lob. Rüya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drewicz. Drewicz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Burlikowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Simoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Radwański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Gwiazda Chudów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 47%, Gwiazda Chudów 53%.
F.C Huta - Gwiazda Chudów 0:2

49e minuut.
Świderski met de inworp. Skrypcik speelt de bal door. Guentzel rent richting de bal. Guentzel schiet op doel. Terragno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabaj komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galván geeft een hoge lob. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Gwiazda Chudów 0:3

67e minuut.
Daar is Skrypcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło rent richting de bal. Zehtinski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zehtinski krijgt een gele kaart. Cisło raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrypcik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Gwiazda Chudów 1:3

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Burlikowski speelt de bal door. Zuurman is nu in balbezit. Zuurman passt de bal met de wreef. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zuurman verovert de bal door een tackle van achteren. Zuurman probeert naar een medespeler te passen. Zehtinski probeert naar een medespeler te passen. Dublin rent richting de bal. Dublin schiet op doel. Radwański bokst de bal weg.

81e minuut.
Zehtinski met een sublieme pass. Garstenauer met een sublieme pass. Cabaj heeft problemen om de bal te vangen. Cabaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Huta - Gwiazda Chudów 1:4

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapuśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler onderschept slim de pass. Bazler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Huta 52%, Gwiazda Chudów 48%.
F.C Huta - Gwiazda Chudów 1:4