Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.152 [del]
  • Stadion: Pod lasem
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 22000
Sebaki Olesn!ca
rossi Tactiek 4v1
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 59
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


16e minuut.
Vermaelen passt de bal met de wreef. Beiçola bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiçola speelt de bal door. Azcárate rent richting de bal. Azcárate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Beiçola maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zagdański speelt de bal door. Inworp. Kotewecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vermaelen geeft een lange en hoge pass. Velciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bagowski passt de bal zonder na te denken. Defrance rent richting de bal. Defrance passt de bal met de wreef. Obraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Obraniak schiet op doel. Camejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lokmanoğlu met een snelle inworp. Fadul bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadul passt de bal met de wreef. Azcárate is nu in balbezit. Azcárate draait met de bal, schiet en ... Velciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Beiçola met een sublieme pass. Eremia rent richting de bal. Sartorius is nu in balbezit. Sartorius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Olesn!ca 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sebaki 69%, Olesn!ca 31%.
Sebaki - Olesn!ca 0:1

52e minuut.
Buitenspel voor Lenoir. Goede buitenspelval van de verdediging. Ozieriański komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Fadul geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adriano met de inworp. Ozieriański rent richting de bal. Ozieriański geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vermaelen speelt de bal door. Sartorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorius passt de bal in één keer door. Azcárate rent richting de bal. Azcárate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Eremia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sartorius rent richting de bal. Sartorius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Velciu trapt de bal weg van het doel. Adriano geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lenoir stond buitenspel. Kotewecki neemt vlug de vrije trap. Azcárate kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bagowski passt de bal in één keer door. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano passt de bal met de wreef. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sebaki 69%, Olesn!ca 31%.
Sebaki - Olesn!ca 0:1