Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOPACZE Białobrzegi 369
LIGA Tactiek Własna taktyka
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten adequate
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Szulwic geeft een hoge lob. Stefanović controleert de bal met de borst. Levasseur is nu in balbezit. Ceramelli rent richting de bal. Ceramelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Ovčina rent richting de bal. Ceramelli onderschept slim de pass. Ceramelli probeert naar een medespeler te passen. Hvidsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvidsten schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Ipatingão met een sublieme pass. Kasiński probeert de bal met de borst te controleren. Stefanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic verovert de bal door een tackle van achteren. Szulwic geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Levasseur is nu in balbezit. Ceramelli is nu in balbezit. Ceramelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hvidsten heeft problemen om de bal te vangen. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceramelli onderschept slim de pass. Hvidsten is nu in balbezit. Hvidsten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ceramelli onderschept slim de pass. Raes rent richting de bal. Ceramelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ceramelli naar de kleedkamers voor een vroege douche. Raes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonovas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ipatingão controleert de bal met de borst. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Curiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Levasseur is nu in balbezit. Levasseur geeft een lange en hoge pass. Pineda kopt de bal weg. Hvidsten is nu in balbezit. Hvidsten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE 64%, Białobrzegi 369 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOPACZE - Białobrzegi 369 0:0

59e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szulwic de bal onder controle te krijgen. Kasiński is nu in balbezit. Levasseur rent richting de bal. Levasseur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kasiński met een snelle inworp. Szulwic is nu in balbezit. Levasseur verovert de bal door een tackle van achteren. Levasseur geeft een lange en hoge pass. Batsalov kopt de bal weg. Rahn bokst de bal weg.

66e minuut.
Szulwic geeft een hoge lob. Szulimowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ipatingão de bal. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Curiel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Baranowski de bal onder controle te krijgen. Levasseur is nu in balbezit. Levasseur draait met de bal, schiet en ... Rahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Levasseur rent richting de bal. Levasseur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - Białobrzegi 369 0:1

83e minuut.
Kasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Levasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčina verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szulimowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ipatingão de bal. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Curiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE 63%, Białobrzegi 369 37%.
KOPACZE - Białobrzegi 369 0:1