Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS MOTÓR CIELĘTA AC Sailfish Team
ggg Tactiek 3-5-2
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
29.4 gemiddelde waardering 44.1
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


13e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Renusz is nu in balbezit. Renusz draait met de bal, schiet en ... Temer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:0

15e minuut.
Inworp. Pomian met de inworp. Sillak speelt de bal door. Adamus is nu in balbezit. Adamus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:1

28e minuut.
Szklarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşçı onderschept slim de pass. Renusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Renusz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ratajczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Hansi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szklarski rent richting de bal. Szklarski haalt uit met een fantastische trap. Temer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arévalo passt de bal met de wreef. Keituri rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beijers neemt de hoekschop. Keituri kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dianesi met een sublieme pass. Beijers is nu in balbezit. Beijers geeft een lange en hoge pass. Keituri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:2

44e minuut.
Savaşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşçı geeft een hoge lob. Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keituri haalt uit met een fantastische trap. Honkisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:3

45e minuut.
Inworp. Karasiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS MOTÓR CIELĘTA 56%, AC Sailfish Team 44%.
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:3

47e minuut.
Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşçı verovert de bal door een tackle van achteren. Pozorek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pozorek krijgt een gele kaart. Savaşçı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Savaşçı kan niet meer verder spelen. Peña komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Pomian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sillak rent richting de bal. Sillak passt de bal in één keer door. Adamus rent richting de bal. Adamus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Murańka kopt de bal weg. Klungelig pakt Galiotta de bal. Galiotta geeft de bal voor. Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keituri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:4

64e minuut.
Szklarski geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk met een sublieme pass. Renusz is nu in balbezit. Renusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Dianesi speelt de bal door. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk geeft de bal voor. Keituri heeft problemen om de bal te vangen. Keituri haalt uit met een fantastische trap. Honkisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pomian rent richting de bal. Galiotta onderschept slim de pass. Galiotta met een sublieme pass. Sillak is nu in balbezit. Sillak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz met een sublieme pass. Adamus heeft problemen om de bal te vangen. Adamus schiet op doel. Honkisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:5

73e minuut.
Inworp. Ilonkowski met een snelle inworp. Keituri is nu in balbezit. Keituri haalt uit met een fantastische trap. Honkisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:6

74e minuut.
Dianesi onderschept slim de pass. Dianesi passt de bal met de wreef. Galiotta probeert naar een medespeler te passen. Keituri rent richting de bal. Keituri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:7

81e minuut.
Buitenspel voor Adamus. Goede buitenspelval van de verdediging. Plašil komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Beijers is nu in balbezit. Beijers geeft een lange en hoge pass. Karasiewicz is nu in balbezit. Keituri rent richting de bal. Keituri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS MOTÓR CIELĘTA 62%, AC Sailfish Team 38%.
KS MOTÓR CIELĘTA - AC Sailfish Team 1:8