Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.Z Zakopane AC Interdimensional Food Deliver
352 Tactiek 4-4-2 cm
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 44.2
average Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Aragão probeert de bal aan de voet te houden. Dalmagro is nu in balbezit. Dalmagro passt de bal in één keer door. Donauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donauskis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - AC Interdimensional Food Deliver 0:1

7e minuut.
Brzęk onderschept slim de pass. Aragão rent richting de bal. Aragão speelt de bal door. Donauskis rent richting de bal. Donauskis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aragão passt de bal in één keer door. Maserati is nu in balbezit. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati verovert de bal door een tackle van achteren. Maserati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Satizábal kopt de bal weg. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilewicz. Gilewicz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Zwolski is nu in balbezit. Zwolski passt de bal zonder na te denken. Mączyński is nu in balbezit. Donauskis onderschept slim de pass. Donauskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 52%, AC Interdimensional Food Deliver 48%.
K.S.Z Zakopane - AC Interdimensional Food Deliver 0:1

47e minuut.
Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys onderschept slim de pass. Claeys probeert naar een medespeler te passen. Maserati heeft problemen om de bal te vangen. Maserati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aragão met een snelle inworp. Klungelig pakt Dalmagro de bal. Dalmagro geeft de bal voor. Krasiński bokst de bal weg.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satizábal met de inworp. Zwolski rent richting de bal. Zwolski schiet op doel. Josipović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 47%, AC Interdimensional Food Deliver 53%.
K.S.Z Zakopane - AC Interdimensional Food Deliver 0:1