Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALATA BOYS K.S.Z Zakopane
jjj9 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 35.2
solid Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Kogut met een sublieme pass. Davidovici rent richting de bal. Davidovici probeert naar een medespeler te passen. Camrković rent richting de bal. Camrković haalt uit met een fantastische trap. Krasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gościewicz neemt de hoekschop. Davidovici speelt de bal door. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 1:0

12e minuut.
Kogut rent richting de bal. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut draait met de bal, schiet en ... Krasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 2:0

14e minuut.
Vloet probeert naar een medespeler te passen. Gościewicz rent richting de bal. Gościewicz passt de bal in één keer door. Camrković is nu in balbezit. Camrković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Daar is Dogaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković passt de bal zonder na te denken. Davidovici rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 3:0

25e minuut.
Kogut passt de bal in één keer door. Dogaru rent richting de bal. Dogaru passt de bal zonder na te denken. Davidovici rent richting de bal. Davidovici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gilewicz de bal onder controle te krijgen. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kogut passt de bal zonder na te denken. Davidovici rent richting de bal. Davidovici passt de bal zonder na te denken. Camrković is nu in balbezit. Camrković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 4:0

36e minuut.
Gościewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Machniak geeft een hoge lob. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Monk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 5:0

37e minuut.
Camrković passt de bal zonder na te denken. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici passt de bal zonder na te denken. Kogut is nu in balbezit. Kogut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gościewicz probeert naar een medespeler te passen. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici probeert naar een medespeler te passen. Camrković rent richting de bal. Camrković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Satizábal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özerginer komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici passt de bal in één keer door. Camrković rent richting de bal. Camrković haalt uit met een fantastische trap. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 6:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dogaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zwolski rent richting de bal. Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Machniak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 29%, K.S.Z Zakopane 71%.
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 6:0

46e minuut.
Vloet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Monk de bal. Camrković rent richting de bal. Camrković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 7:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gościewicz met de inworp. Ventrice is nu in balbezit. Vloet onderschept slim de pass. Vloet geeft de bal voor. Krasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Camrković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 8:0

49e minuut.
Monk verovert de bal door een tackle van achteren. Monk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gościewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidovici geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kogut is nu in balbezit. Kogut speelt de bal door. Monk is nu in balbezit. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Mączyński speelt de bal door. Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet begaat een overtreding. Vloet krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Dogaru speelt de bal door. Davidovici is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilewicz. Davidovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dogaru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vloet speelt de bal door. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut passt de bal met de wreef. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Özerginer onderschept slim de pass. Özerginer geeft een hoge lob. Daar is Ventrice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dagga speelt de bal door. Dogaru kan de bal niet met de borst controleren. Dogaru met een sublieme pass. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dogaru is nu in balbezit. Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Konowrocki onderschept slim de pass. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tunchev geeft een hoge lob. Inworp. Gościewicz met een snelle inworp. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 37%, K.S.Z Zakopane 63%.
KALATA BOYS - K.S.Z Zakopane 8:0