Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fatality KS Żmigrodzianka
Defend Tactiek Główna
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 49.4
poor Schieten excellent
average Passen very good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Callewaert probeert naar een medespeler te passen. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj passt de bal zonder na te denken. Buchla rent richting de bal. Buchla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Emirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Emirović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Callewaert met de inworp. Berbelidis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - KS Żmigrodzianka 0:1

11e minuut.
Becaj rent richting de bal. Funar verovert de bal door een tackle van achteren. Funar passt de bal in één keer door. Buchla is nu in balbezit. Buchla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Callewaert met een sublieme pass. Emirović rent richting de bal. Buchla onderschept slim de pass. Buchla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - KS Żmigrodzianka 0:2

23e minuut.
Becaj is nu in balbezit. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla passt de bal in één keer door. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj schiet op doel. Kaczor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Berbelidis verovert de bal door een tackle van achteren. Berbelidis passt de bal zonder na te denken. Littomericzky speelt de bal door. Klungelig pakt Becaj de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis speelt de bal door. Callewaert rent richting de bal. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Buchla maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaczor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Littomericzky geeft de bal voor. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj is nu in balbezit. Becaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Berbelidis kan de bal niet met de borst controleren. Berbelidis passt de bal met de wreef. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Buchla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 78%, KS Żmigrodzianka 22%.
FC Fatality - KS Żmigrodzianka 0:2

56e minuut.
Reinhardt speelt de bal door. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla passt de bal met de wreef. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj schiet op doel. Kaczor bokst de bal weg.

61e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky geeft een hoge lob. Becaj rent richting de bal. Becaj draait met de bal, schiet en ... Kaczor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kaczor niet meer kan verder spelen. Zaharescu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky passt de bal in één keer door. Daar is Becaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Zaharescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - KS Żmigrodzianka 0:3

77e minuut.
Funar geeft een hoge lob. Esson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berbelidis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Littomericzky kopt de bal weg. Buchla is nu in balbezit. Emirović verovert de bal door een tackle van achteren. Becaj onderschept slim de pass. Becaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tänavots geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Littomericzky met de inworp. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Reinhardt probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky passt de bal in één keer door. Becaj rent richting de bal. Becaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - KS Żmigrodzianka 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 61%, KS Żmigrodzianka 39%.
FC Fatality - KS Żmigrodzianka 0:4