Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Interdimensional Food Deliver Destroyers-tg
4-4-2 cm Tactiek 4
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Castelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzęk de bal. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski onderschept slim de pass. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ... Jonker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Dalmagro passt de bal met de wreef. Claeys rent richting de bal. Claeys probeert naar een medespeler te passen. Maserati rent richting de bal. Maserati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - Destroyers-tg 1:0

7e minuut.
Dalmagro passt de bal in één keer door. Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys passt de bal met de wreef. Donauskis is nu in balbezit. Donauskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Aragão onderschept slim de pass. Aragão speelt de bal door. Donauskis is nu in balbezit. Donauskis draait met de bal, schiet en ... Mota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Dalmagro rent richting de bal. Dalmagro geeft een hoge lob. Donauskis kopt de bal weg. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 46%, Destroyers-tg 54%.
AC Interdimensional Food Deliver - Destroyers-tg 1:0

50e minuut.
Aragão met een sublieme pass. Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys passt de bal met de wreef. Donauskis is nu in balbezit. Donauskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Brzęk passt de bal in één keer door. Meoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Meoli probeert naar een medespeler te passen. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Jonker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Interdimensional Food Deliver - Destroyers-tg 1:1

75e minuut.
Daar is Brzęk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski passt de bal zonder na te denken. Graziano rent richting de bal. Graziano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Graziano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farnese komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Suurbier rent richting de bal. Suurbier speelt de bal door. Daar is Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese onderschept slim de pass. Farnese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Suurbier probeert de bal met de borst te controleren. Suurbier geeft een lange en hoge pass. Castelo probeert de bal met de borst te controleren. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 54%, Destroyers-tg 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Interdimensional Food Deliver - Destroyers-tg 1:1