Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stara Dama 2007 K.S.Z Zakopane
352 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 31.7
solid Schieten average
solid Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Duma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monk. Duma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boligłowa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quốc Đạt rent richting de bal. Quốc Đạt controleert de bal met de borst. Quốc Đạt haalt uit met een fantastische trap. Abai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - K.S.Z Zakopane 1:0

6e minuut.
Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duma de bal. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - K.S.Z Zakopane 2:0

13e minuut.
Konowrocki is nu in balbezit. Běloch begaat een overtreding. Konowrocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopaczewski met een snel genomen vrije trap. Ventrice springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tunchev heeft problemen om de bal te vangen. Zaloga rent richting de bal. Zaloga passt de bal met de wreef. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Běloch probeert de bal aan de voet te houden. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal geeft een lange en hoge pass. Ventrice rent richting de bal. Ventrice haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa geeft een lange en hoge pass. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - K.S.Z Zakopane 3:0

31e minuut.
Boligłowa kopt de bal weg. Welford rent richting de bal. Welford passt de bal in één keer door. Duma rent richting de bal. Duma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gościewicz probeert naar een medespeler te passen. Mączyński rent richting de bal. Mączyński passt de bal met de wreef. Zwolski is nu in balbezit. Zwolski schiet op doel. Osetek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Dama 2007 46%, K.S.Z Zakopane 54%.
Stara Dama 2007 - K.S.Z Zakopane 3:0

48e minuut.
Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga geeft een lange en hoge pass. Konowrocki heeft problemen om de bal te vangen. Duma onderschept slim de pass. Duma haalt uit met een fantastische trap. Abai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gilewicz kopt de bal weg. Zaloga rent richting de bal. Zaloga passt de bal in één keer door. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - K.S.Z Zakopane 4:0

51e minuut.
Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski probeert naar een medespeler te passen. Ventrice is nu in balbezit. Ventrice draait met de bal, schiet en ... Pustelnik probeert de bal aan de voet te houden. Osetek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kopaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birkisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkisson speelt de bal door. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap. Abai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Satizábal probeert naar een medespeler te passen. Konowrocki is nu in balbezit. Duma onderschept slim de pass. Duma haalt uit met een fantastische trap. Abai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Birkisson is nu in balbezit. Birkisson geeft een lange en hoge pass. Satizábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gościewicz probeert naar een medespeler te passen. Zwolski is nu in balbezit. Campero onderschept slim de pass. Ventrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrice draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zaloga geeft een lange en hoge pass. Monk kopt de bal weg. Kopaczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Welford is nu in balbezit. Welford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Campero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski begaat een overtreding. Campero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campero met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tunchev de bal. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - K.S.Z Zakopane 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Dama 2007 40%, K.S.Z Zakopane 60%.
Stara Dama 2007 - K.S.Z Zakopane 5:0