Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fatality Krowiszon Niemce
Defend Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 53.3
weak Schieten formidable
average Passen very good
excellent Verdedigen good


11e minuut.
Ngalo passt de bal zonder na te denken. Daar is Noverraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noverraz met een sublieme pass. Karik rent richting de bal. Karik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Krowiszon Niemce 0:1

13e minuut.
Inworp. Koczko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovinjalo speelt de bal door. Karik rent richting de bal. Karik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cavalete controleert de bal met de borst. Hagi met een sublieme pass. Karik rent richting de bal. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bilbilev is nu in balbezit. Bilbilev kan de bal niet met de borst controleren. Bilbilev probeert naar een medespeler te passen. Karik is nu in balbezit. Karik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ngalo kopt de bal weg. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo verovert de bal door een tackle van achteren. Kovinjalo speelt de bal door. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... Kaczor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karik de bal. Karik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kovinjalo met een sublieme pass. Marăndici speelt de bal door. Klungelig pakt Aiftincăi de bal. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik draait met de bal, schiet en ... Paal! Kaczor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Noverraz geeft een hoge lob. Kaczor probeert wanhopig de bal te grijpen. Ophaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Krowiszon Niemce 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 79%, Krowiszon Niemce 21%.
FC Fatality - Krowiszon Niemce 0:2

46e minuut.
Noverraz onderschept slim de pass. Noverraz geeft de bal voor. Klungelig pakt Funar de bal. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel. Kaczor bokst de bal weg.

49e minuut.
Klungelig pakt Aiftincăi de bal. Marăndici rent richting de bal. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi schiet op doel. Ophaug probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karik is nu in balbezit. Kaczor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Krowiszon Niemce 0:3

51e minuut.
Kovinjalo rent richting de bal. Kovinjalo passt de bal met de wreef. Funar is nu in balbezit. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hagi onderschept slim de pass. Hagi passt de bal in één keer door. Karik rent richting de bal. Karik draait met de bal, schiet en ... Kaczor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Krowiszon Niemce 0:4

59e minuut.
Daar is Funar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karik speelt de bal door. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Krowiszon Niemce 0:5

63e minuut.
Marăndici passt de bal zonder na te denken. Funar verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kovinjalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aiftincăi springt en kopt de bal. Kaczor bokst de bal weg.

66e minuut.
Kovinjalo met een sublieme pass. Karik is nu in balbezit. Karik schiet op doel. Emirović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaczor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Krowiszon Niemce 0:6

71e minuut.
Noverraz is nu in balbezit. Dziewoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noverraz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ngalo met een snel genomen vrije trap. Emirović kan de bal niet met de borst controleren. Karik is nu in balbezit. Karik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Aiftincăi is nu in balbezit. Dziewoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Noverraz verovert de bal door een tackle van achteren. Noverraz geeft de bal voor. Karik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Krowiszon Niemce 0:7

84e minuut.
Funar geeft de bal voor. Trinca is nu in balbezit. Trinca passt de bal in één keer door. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. Kaczor bokst de bal weg.

88e minuut.
Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik is nu in balbezit. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kaczor met een harde bal richting middenveld. Cavalete rent richting de bal. Cavalete met een sublieme pass. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kaczor trapt de bal weg. Kovinjalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Tänavots de bal. Karik onderschept slim de pass. Karik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cavalete is nu in balbezit. Marăndici onderschept slim de pass. Marăndici geeft de bal voor. Karik rent richting de bal. Karik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 89%, Krowiszon Niemce 11%.
FC Fatality - Krowiszon Niemce 0:7