Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stara Dama 2007 AC Interdimensional Food Deliver
352 Tactiek 4-4-2 cm
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 44.2
good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Welford met een sublieme pass. Castelo rent richting de bal. Castelo geeft een lange en hoge pass. Donauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donauskis haalt uit met een fantastische trap. Osetek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Donauskis is nu in balbezit. Maserati rent richting de bal. Donauskis is nu in balbezit. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Maserati kopt de bal weg. Donauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodlo is nu in balbezit. Donauskis onderschept slim de pass. Donauskis haalt uit met een fantastische trap. Osetek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Aragão verovert de bal door een tackle van achteren. Aragão probeert naar een medespeler te passen. Donauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Dama 2007 - AC Interdimensional Food Deliver 0:1

19e minuut.
Claeys met een sublieme pass. Duma is nu in balbezit. Castelo onderschept slim de pass. Castelo met een sublieme pass. Dalmagro is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Běloch zal de hoekschop nemen. Duma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Claeys met een sublieme pass. Maserati rent richting de bal. Campero begaat een overtreding. Campero krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Claeys is nu in balbezit. Běloch onderschept slim de pass. Běloch passt de bal zonder na te denken. Duma is nu in balbezit. Duma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pustelnik geeft een hoge lob. Aragão rent richting de bal. Met opzet legt Zaloga zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zaloga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zaloga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Pustelnik geeft de bal voor. Duma rent richting de bal. Duma probeert naar een medespeler te passen. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Dama 2007 58%, AC Interdimensional Food Deliver 42%.
Stara Dama 2007 - AC Interdimensional Food Deliver 0:1

55e minuut.
Donauskis is nu in balbezit. Campero verovert de bal door een tackle van achteren. Campero probeert naar een medespeler te passen. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati haalt uit met een fantastische trap. Osetek bokst de bal weg.

57e minuut.
Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt passt de bal met de wreef. Daar is Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quốc Đạt. Quốc Đạt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Dama 2007 45%, AC Interdimensional Food Deliver 55%.
Stara Dama 2007 - AC Interdimensional Food Deliver 0:1