Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Interdimensional Food Deliver Stara Dama 2007
4-4-2 cm Tactiek 352
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten average
average Passen good
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Claeys de bal. Claeys passt de bal met de wreef. Daar is Donauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maserati is nu in balbezit. Maserati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dalmagro onderschept slim de pass. Claeys is nu in balbezit. Claeys speelt de bal door. Maserati rent richting de bal. Maserati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Josipović geeft een hoge lob. Bodlo kopt de bal weg. Zaloga met een sublieme pass. Welford geeft een hoge lob. Duma springt en kopt de bal. Jonker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Boligłowa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welford geeft een lange en hoge pass. Duma krijgt zijn hoofd ertegen. Jonker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Brzęk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parejro raakt geblesseerd tijdens het duel. Welford zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jonker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - Stara Dama 2007 0:1

39e minuut.
Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati is nu in balbezit. Maserati haalt uit met een fantastische trap. Pustelnik probeert de bal aan de voet te houden. Bodlo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Josipović speelt de bal door. Aragão is nu in balbezit. Aragão passt de bal in één keer door. Maserati is nu in balbezit. Maserati draait met de bal, schiet en ... Osetek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Aragão speelt de bal door. Claeys probeert naar een medespeler te passen. Donauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 56%, Stara Dama 2007 44%.
AC Interdimensional Food Deliver - Stara Dama 2007 0:1

48e minuut.
Claeys rent richting de bal. Zaloga begaat een overtreding. Claeys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dalmagro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pustelnik de bal. Donauskis rent richting de bal. Donauskis draait met de bal, schiet en ... Osetek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Interdimensional Food Deliver - Stara Dama 2007 1:1

56e minuut.
Malintoppi onderschept slim de pass. Malintoppi geeft een hoge lob. Inworp. Běloch met een snelle inworp. Welford geeft een hoge lob. Jonker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parejro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - Stara Dama 2007 1:2

58e minuut.
Welford onderschept slim de pass. Welford probeert naar een medespeler te passen. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - Stara Dama 2007 1:3

74e minuut.
Boligłowa geeft een lange en hoge pass. Zaloga kan de bal niet met de borst controleren. Maserati rent richting de bal. Donauskis rent richting de bal. Donauskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maserati rent richting de bal. Maserati schiet op doel. Osetek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Claeys met een sublieme pass. Parejro rent richting de bal. Parejro passt de bal zonder na te denken. Duma rent richting de bal. Duma schiet op doel. Jonker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford onderschept slim de pass. Welford met een sublieme pass. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - Stara Dama 2007 1:4

87e minuut.
Aragão is nu in balbezit. Boligłowa rent richting de bal. Aragão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aragão krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 52%, Stara Dama 2007 48%.
AC Interdimensional Food Deliver - Stara Dama 2007 1:4