Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALATA BOYS Destroyers-tg
aaa Tactiek 4
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Klungelig pakt Gajtani de bal. Gajtani probeert naar een medespeler te passen. Suurbier is nu in balbezit. Suurbier speelt de bal door. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Caturegli geeft een hoge lob. Damjanov kopt de bal weg. Kogut rent richting de bal. Kogut geeft een hoge lob. Davidovici maakt een snoekduik en kopt de bal. Brecska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Gallen speelt de bal door. Suurbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurbier probeert naar een medespeler te passen. Farnese is nu in balbezit. Farnese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Tommasi heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suurbier zal de hoekschop nemen. Dagga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Farnese heeft problemen om de bal te vangen. Farnese speelt de bal door. Damjanov is nu in balbezit. Vojnarovski onderschept slim de pass. Vojnarovski schiet op doel. Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farnese is nu in balbezit. De Tommasi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Farnese kopt de bal weg. Anczok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski schiet op doel. Dagga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Destroyers-tg 0:1

31e minuut.
Gallen probeert naar een medespeler te passen. Suurbier speelt de bal door. Farnese rent richting de bal. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Dagga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Destroyers-tg 0:2

37e minuut.
Rančić passt de bal met de wreef. Farnese is nu in balbezit. Farnese passt de bal in één keer door. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Kogut probeert naar een medespeler te passen. Davidovici is nu in balbezit. Gallen verovert de bal door een tackle van achteren. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vojnarovski is nu in balbezit. Machniak begaat een overtreding. Vojnarovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rančić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Farnese springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 51%, Destroyers-tg 49%.
KALATA BOYS - Destroyers-tg 0:2

47e minuut.
Gallen passt de bal met de wreef. Suurbier is nu in balbezit. Suurbier speelt de bal door. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meoli zal de hoekschop nemen. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Dagga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Destroyers-tg 0:3

48e minuut.
De Tommasi heeft problemen om de bal te vangen. De Tommasi geeft de bal voor. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici geeft een hoge lob. Baio krijgt zijn hoofd ertegen. Brecska bokst de bal weg.

53e minuut.
Vloet is nu in balbezit. Suurbier verovert de bal door een tackle van achteren. Suurbier speelt de bal door. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gajtani speelt de bal door. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Meoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meoli krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurbier onderschept slim de pass. Suurbier passt de bal zonder na te denken. Daar is Vojnarovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Dagga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Kogut rent richting de bal. Kogut met een sublieme pass. Baio rent richting de bal. Baio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 40%, Destroyers-tg 60%.
KALATA BOYS - Destroyers-tg 0:3